SMS diensten voor werving en selectie

overige-producten-astronaut

SMS diensten voor werving en selectie

De SMS diensten van Message To The Moon zijn eenvoudig en handig te gebruiken voor werving- en selectiedoeleinden. U kunt de SMS diensten bijvoorbeeld gebruiken voor het inroosteren van personeel of voor het communiceren van nieuwe werkzaamheden en openstaande vacatures.

Inroosteren personeel

De SMS diensten van Message To The Moon kunt u gebruiken voor het inroosteren van uw personeel. U kunt met bulk SMS berichten bijvoorbeeld in één keer al uw personeel een bericht sturen om zich in te roosteren voor de nieuwe periode. Daarbij kunt u de SMS diensten ook gebruiken om uw (uitzend)personeel hun gewerkte uren in te laten voeren.

Nieuwe werkzaamheden of openstaande vacatures

U kunt de SMS diensten van Message To The Moon ook gebruiken om nieuwe werkzaamheden of openstaande vacatures te communiceren aan uw personeel. Dit kunt u ook doen met bulk SMS berichten, waardoor u in één keer iedereen bereikt. U kunt ook automatiseren dat elke keer als er nieuwe werkzaamheden of openstaande vacatures zijn, er een SMS bericht uitgaat. Dit zal ontzettend veel tijd besparen.

Message To The Moon

Met de SMS service van Message To The Moon kunt u uw werving- en selectieprocedures versnellen en vereenvoudigen. Kijk hier voor meer informatie.