SMS diensten voor de gezondheidszorg

overige-producten-astronaut

SMS diensten voor de gezondheidszorg

Met de SMS diensten van Message To The Moon kunnen gezondheidsinstellingen er onder andere voor zorgen dat minder mensen hun afspraak vergeten en dat de richtlijnen goed gecommuniceerd worden.

Afspraak herinneringen versturen

Overvolle wachtruimtes en mensen die niet komen opdagen voor hun afspraak kunnen voor veel gedoe zorgen. Met de SMS diensten van Message To The Moon kunt u eenvoudig afspraak herinneringen naar patiënten versturen zodat minder mensen hun afspraak vergeten. U kunt in hetzelfde bericht ook aangeven vanaf wanneer de patiënt op locatie langs kan komen. Zo kunt u voorkomen dat veel mensen op hetzelfde moment langskomen en heeft u minder lange wachtrijen.

Richtlijnen communiceren

U kunt de SMS diensten van Message To The Moon ook gebruiken om richtlijnen te communiceren aan uw patiënten. Moeten ze bijvoorbeeld een mondkapje dragen bij binnenkomst of identiteitsgegevens meenemen? Door dit nog een keer naar de patiënt te communiceren met een SMS bericht, kunt u ervoor zorgen dat dit minder vaak vergeten wordt.

Message To The Moon

De SMS service van Message To The Moon is ideaal voor de gezondheidszorg. Kijk hier voor alle mogelijkheden van de SMS service.