SMS diensten voor overheid

overige-producten-astronaut

SMS diensten voor overheid

De SMS diensten van Message To The Moon zijn ook ideaal voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. Met een minimale investering in deze SMS diensten kunnen overheden en gemeenten hun diensten op een betere en veiligere manier communiceren naar hun burgers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van 2 Factor Authentication, afspraak herinneringen of notificaties.

2 Factor Authentication

2 Factor Authentication (2FA) is een extra beschermlaag bovenop een gebruikersnaam of wachtwoord. Dit wordt onder andere voor het inloggen op uw DigiD account gebruikt. Hierbij dient u naast een gebruikersnaam of wachtwoord ook gebruik te maken van de DigiD app of een code die u op uw mobiele telefoon ontvangt. Bij de code die u op uw mobiele telefoon ontvangt, wordt gebruik gemaakt van 2FA via SMS. Hierbij wordt er een unieke verificatiecode naar uw telefoon gestuurd om te bevestigen dat u de eigenaar bent van het account waarop u probeert in te loggen.

Meer informatie over 2 Factor Authentication kunt u vinden in de whitepaper van Message To The Moon.

Notificaties

Overheidsinstellingen of gemeenten kunnen de SMS diensten van Message To The Moon ook gebruiken voor het sturen van notificaties. Bijvoorbeeld als iemand een nieuw paspoort heeft aangevraagd en deze klaar ligt om opgehaald te worden. U kunt middels deze notificatie ook aangeven wanneer het paspoort opgehaald kan worden, om zo drukte te voorkomen.

Afspraak herinneringen

De SMS diensten van Message To The Moon kunnen ook gebruikt worden om afspraak herinneringen te versturen. Op deze manier kunt u er niet alleen voor zorgen dat minder mensen hun afspraak vergeten, maar u kunt in dit bericht ook vermelden welke documenten er mee genomen moeten worden naar de afspraak.

Message To The Moon

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de SMS service van Message To The Moon? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.