SMS diensten voor banken en financiële instellingen

overige-producten-astronaut

SMS diensten voor banken en financiële instellingen

De SMS diensten van Message To The Moon zijn ideaal voor banken en financiële instellingen. Deze diensten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor extra bescherming van persoonsgegevens en het versturen van betaalherinneringen.

Extra bescherming (persoons)gegevens

Met de SMS API van Message To The Moon kunt u gebruik maken van 2 Factor Authentication (2FA). Dit is een extra beschermlaag bovenop de bestaande beveiliging, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. Met 2FA via SMS wordt er na het invoeren van de inloggegevens een unieke verificatiecode naar het telefoonnummer gestuurd dat gekoppeld is aan het account. Dit is een tijdelijke code die één keer te gebruiken is. Hierdoor wordt het nog lastiger om deze code te achterhalen en zijn de (persoons)gegevens nog beter beschermd.

Voor meer informatie over 2 Factor Authentication kunt u de whitepaper van Message To The Moon downloaden.

(Betaal)herinneringen versturen

U kunt de SMS Portal en de SMS API van Message To The Moon gebruiken om (betaal)herinneringen te versturen naar uw klanten. U kunt dit proces ook automatiseren. Op deze manier hoeft u alleen een template voor het SMS bericht te maken en wordt deze verstuurd op het door u aangegeven moment.

Message To The Moon

Bent u benieuwd op welke manier de SMS service van Message To The Moon uw bedrijf kan helpen met uw dagelijkse werkzaamheden? Kijk dan hier voor meer informatie.