Bulk SMS versturen

overige-producten-astronaut

Bulk SMS versturen

Met de SMS diensten van Message To The Moon kunt u ook bulk SMS berichten versturen. Een bulk SMS, ook wel groep-SMS, houdt in dat een SMS bericht in één keer naar een grote groep mensen verstuurd wordt. Dit is bijvoorbeeld heel handig als u marketinguitingen via SMS berichten naar al uw (potentiële) klanten wilt versturen. Message To The Moon zorgt ervoor dat uw berichten op tijd bij de ontvangers terecht komen.

Bulk SMS versturen met SMS API

De SMS API van Message To The Moon kunt u koppelen aan uw eigen CRM of ERP systeem. Op deze manier kunt u in één keer al uw contacten bereiken met een gepersonaliseerd SMS bericht. U kunt door middel van de statistieken controleren of uw bulk SMS berichten goed ontvangen zijn.

Bulk SMS versturen met SMS Portal

Het is ook mogelijk om met de SMS Portal bulk SMS berichten te versturen. Indien u gebruik maakt van de portal en niet van de API kunt u vanuit uw CRM systeem CSV-bestand laden met de ontvangers en het bericht dat u wenst te verzenden. Dit bestand voegt u eenvoudig toe in de SMS Portal en de Portal zorgt ervoor dat dit bericht naar alle ontvangers wordt verzonden. U kunt dus verschillende berichten in één keer verzenden.

Bulk SMS versturen met een sjabloon

Wilt u vaak dezelfde SMS berichten versturen in een bulk? Dan kunt u gebruik maken van sjablonen. Met sjablonen stelt u vooraf een sms bericht in welke u verzendt naar meerdere nummers. Dit is vooral handig als u vaker hetzelfde bericht naar een grote groep wilt verzenden.

Message To The Moon

Bent u benieuwd wat Bulk SMS voor u kan betekenen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over Bulk SMS en de SMS service van Message To The Moon.