16 september 2022

Hoe verdient u geld met uw 0900 nummer?

Er zijn meerdere manieren hoe u geld kunt verdienen met uw eigen 0900 nummer. Wij leggen graag uit wat u wel en niet kunt en wat u moet verwachten.

Slapend rijk worden?

Er gaan veel verhalen rond over de kosten en inkomsten van de 0900-nummers. Het bouwen en onderhouden van een succesvol 0900-nummer is net als elk ander succesvol bedrijf een tijdrovende, arbeidsintensieve en kostbare inspanning. Daarom is het verhaal dat, als u een 0900 nummer registreert u slapend rijk kan worden, dus niet waar.

Het is niet moeilijk om met een 0900 nummer te slagen en er geld mee te verdienen. Het enige wat u nodig heeft is een goede planning en een perfecte service.

Welke dienst is geschikt om een 0900-nummer succesvol te installeren?

Denk bijvoorbeeld aan een computerhulplijn, waar mensen worden geholpen met problemen met hun computer, telefoon of tablet. Of financiële of juridische informatie of een hulplijn, zoals een hotline voor hulp bij het invullen van belastingformulieren of andere veelvoorkomende soorten financiële of juridische problemen.

U bepaalt de tarieven

Hoeveel u per maand verdient met uw nieuwe 0900-dienst hangt af van het aantal gesprekken, de duur van die gesprekken, het tarief wat u hanteert en uw maandlasten. Over de maandelijkse kosten hoeft u zich bij Message To The Moon geen zorgen te maken. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw nummer altijd goed bereikbaar is. Hieronder een kleine tabel. Met de tarieven en mogelijke opbrengsten.

Hoe zorgt u ervoor dat klanten u bellen?

Als u eenmaal heeft besloten welke dienst u wilt verlenen en het gevraagd telefoonnummer is toegewezen en verstrekt, kunt u natuurlijk niet gewoon aan de telefoon zitten wachten op een telefoontje. De beller moet uw nummer kunnen vinden. En dat is makkelijker dan het op het eerste gezicht lijkt.

Veel mensen zoeken namelijk online naar het type service dat u levert. Zorg dus dat u een website hebt en vindbaar bent op social media die relevant is voor uw doelgroep.

Bij Message To The Moon heeft u al een 0900 nummer voor €25 per maand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.