Functionaliteiten van een online telefooncentrale

overige-producten-astronaut

Functionaliteiten

Bij Message To The Moon ontvangt u bij alle servicenummers uw eigen online telefooncentrale. Met deze online telefooncentrale kunt u uw telefonie volledig naar uw eigen wensen inrichten. Dit doet u met de vele functionaliteiten:

Welkomsttekst 

Met de online telefooncentrale kunt u een welkomsttekst instellen. Hiermee kunt u al uw bellers op dezelfde manier welkom heten.

Wachtrij met wachtmuziek

Krijgt u meerdere oproepen tegelijk? Dan komen zij in een wachtrij terecht. Een wachtrij kan echter vrij saai zijn. Door wachtmuziek aan de wachtrij toe te voegen, maakt u het een stuk aangenamer voor de beller.

Keuzemenu

Met een keuzemenu zorgt u ervoor dat uw bellers altijd op de goede plek terecht komen. De bellers kunnen namelijk gelijk aangeven waarvoor ze bellen. Daardoor komen ze altijd bij de juiste afdeling of persoon terecht en hoeft u niet eindeloos door te schakelen.

Planning

Wordt u vaak buiten uw werktijden gebeld? Met de Planning functie kunt u daar een einde aan maken. Met deze functie geeft u door middel van een voicemail aan wanneer u wel en niet te bereiken bent. Als iemand u buiten uw werktijden belt, weten ze direct wanneer ze u wel kunnen bereiken.

Doorschakeling 

Krijgt een beller de verkeerde persoon of afdeling aan de lijn? Dat is nu geen probleem meer. Met de online telefooncentrale van Message To The Moon kunt u namelijk eenvoudig doorschakelen.

Belgroepen

Met de online telefooncentrale kunt u eenvoudig bel groepen maken. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld veel in teams werkt. Binnen een belgroep kunt u snel en eenvoudig doorschakelen.

Voicemail

Komt het vaak voor dat uw bellers u niet te pakken krijgen? Dan is een voicemail een stuk prettiger om te horen dan “dit nummer is niet bereikbaar”. Met de online telefooncentrale kunt u daarom een professionele voicemail instellen.

Offerte of bestellen?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Wilt u direct een servicenummer bestellen?

Wilt u een servicenummer bestellen inclusief online telefooncentrale met functies zoals een keuzemenu en een welkomsttekst?

Wilt u een servicenummer bestellen in combinatie met een SIP Trunk?