Internet

Digitaal bereikbaar zijn is een must. Message To The Moon biedt diverse internetoplossingen voor uw onderneming. Creëer betrouwbare verbindingen met de hoogste snelheden, waarbij stabiliteit en veiligheid centraal staan. 99,9% uptime, voor een voordelige prijs per maand.

Bekijk de pakketten!
telefonie-cosmos

Internet

Digitaal bereikbaar zijn is een must. Message To The Moon biedt diverse internetoplossingen voor uw onderneming. Creëer betrouwbare verbindingen met glasvezelsnelheid, waarbij stabiliteit en veiligheid centraal staan. 99,9% uptime, voor een voordelige prijs per maand.

Bekijk de pakketten

Betrouwbaar internet
met de hoogste snelheden

Een internetpakket van Message To The Moon staat garant voor een betrouwbare verbinding met de nieuwste technologie. In combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk!

U bestelt en wij regelen de rest. Uw internetverbinding wordt op locatie geïnstalleerd door een van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen en een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. Optioneel kunt u een WiFi versterker toevoegen aan uw pakket om uw bereik nog verder uit te breiden.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via een online portal. En al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk!

  • Razendsnel internet

  • Snelheden van 50Mbit/s tot 200Mbit/s

  • Altijd de bekroonde Fritz!Box router in bruikleen

  • Voor 1 tot 500 gebruikers

  • 99,9% uptime

Bestel direct
Internet

Details

Razendsnel en stabiel internet

Met de internetpakketten van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding.  Het hele internet binnen handbereik met Message To The Moon.

Daarnaast is een internetpakket van Message To The Moon 99,9% uptime. Dat betekent dat u (bijna) nooit storing heeft, en voor het geval u toch eens storing krijgt, kunt u zichzelf verzekeren van een internetverbinding dankzij onze extra back-up verbindingen. Deze werkt over een aparte lijn of 4G. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Bij het bestellen van een internetpakket wordt een contract met een initiële duur van 2 + 2 jaar = 4 jaar gehanteerd tenzij expliciet anders overeengekomen.

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 088 8000 800.

U kunt ons ook mailen op het e-mailadres sales@messagetothemoon.nl.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Vertel ons waar u zit

En wij zoeken de beste oplossing voor u

De beschikbare internetsnelheden en uw huidige internetsnelheid worden gemeten.

Aansluitadres

Op dit adres zijn onderstaande bedrijven gevestigd. Voor welk bedrijf doet u deze aanvraag?

De internetsnelheid op uw huidige locatie is . Onderstaande internetsnelheden zijn leverbaar op de locatie van de ingevoerde postcode:

Kan geen gegevens ophalen! Check de ingevoerde gegevens en probeer opnieuw
Er is een laad probleem, heb je internet?

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!