Telefonie & Internet Moon

Speciaal voor MKB’ers die net wat meer willen

Astronaut-allesin1

Telefonie & Internet Moon

Speciaal voor MKB’ers die net wat meer willen

Telefonie &

Internet

Ons Telefonie & Internet Moon pakket is speciaal voor MKB’ers die het beste willen met de meest essentiële extra’s. U maakt altijd gebruik van de nieuwste technologie. Met het Telefonie & Internet Moon pakket belt u standaard tegen voordelige tarieven en wordt u aangesloten op onze stabiele en super snelle internetverbinding. Alles wordt voor u op locatie geïnstalleerd. Voor slechts €182,50 per maand geniet u al van de voordelen van Telefonie & Internet van Message To The Moon.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via de online portal. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Telefonie & Internet Moon van Message To The Moon

Slechts €182,50 per maand bij 5 gebruikers

 • Vaste telefonie
  Onbeperkt bellen
  Inclusief 5 toestellen

 • Telefooncentrale Moon
  Opties van Sky +
  Keuzemenu
  Openingstijdentabel
  Wachtrij met muziek

 • Internet
  Onbeperkt internet
  Tot 100 Mbps Down
  Tot 10 Mbps Up

Internet+bellen

Details

Wat krijgt u bij Telefonie & Internet Moon van Message To The Moon?

Het Telefonie & Internet Moon pakket is speciaal voor MKB’ers met 5 gebruikers. Hiermee heeft u toegang tot één telefoonlijn, telefooncentrale, worden er vijf toestellen meegeleverd en krijgt u een zeer stabiele internetverbinding. Ideaal voor een vliegende start van uw onderneming en voor de MKB’er die net wat meer wil.

Onbeperkt vast bellen

Met Telefonie & Internet Moon belt u naar wie en wanneer u wilt. En met de meegeleverde bureau- en draadloze toestellen bellen u en uw collega’s altijd in HD kwaliteit. Onze aansluitingen behoren tot de betrouwbaarste van Nederland. Dus u bent verzekerd van een goede en stabiele verbinding met uitstekende belkwaliteit. Onbeperkt bellen bij Message To The Moon is op basis van onze Fair Use Policy. Meer info over onze Fair Use Policy vindt u hier.

Telefonie inclusief Moon telefooncentrale

Bij al onze telefoonaansluitingen komt een online telefooncentrale. In deze centrale worden een aantal opties voor u aangeboden waarmee u gemakkelijk uw telefooncentrale kunt beheren. Voor Telefonie & Internet Moon zijn deze opties afgestemd op 5 gebruikers en uit te breiden met onze andere opties.

De basisopties die u krijgt:

 • Welkomstboodschap
 • Wachtmuziek
 • Openingstijdentabel
 • Meldtekst buiten openingstijden
 • Doorschakelen bij in gesprek
 • Keuzemenu
 • Openingstijdentabel
 • Wachtrij met muziek

Onbeperkt internetten met de hoogste snelheid

Onbeperkt en supersnel internetten. Bij Telefonie & Internet Moon leveren we internet met snelheden tot 100 Mbps Down en 10 Mbps Up. U krijgt áltijd de bekroonde AVM Fritz!Box om uw verbinding en bereik te garanderen. Wel zo betrouwbaar.

Internet+bellen

Onbezorgd overstappen

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Internet+bellen

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Internet+bellen

Extra opties

Wordt nóg beter bereikbaar dan u al bent en verhoog uw omzet gemakkelijk met een servicenummer bij Message To The Moon . Kies voor een laagdrempelig 0800 nummer of een omzet verhogend 0900 nummer. Of ga voor een meer landelijke uitstraling met een 085 nummer. Meerdere vestigingen aansluiten? Dan kiest u voor een 088 nummer. Bij Message To The Moon helpen we u graag aan de beste oplossing voor de scherpste prijs. Samen met u zoeken we een nummer uit en richten wij deze volledig in naar uw wensen.
Een website is uw digitale visitekaartje. U wilt dus zeker weten dat alles goed geregeld is. Met Message To The Moon Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website volledig ingericht naar uw wensen. U heeft naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig om uw website op te slaan. Daar is website hosting voor. Daarnaast leveren wij u standaard Wordpress of Joomla. Zou bouwt u binnen mum van tijd een mooie website. Technische kennis is hierbij niet nodig. Toch liever hulp? Message To The Moon staat u waar nodig bij met raad en daad. Nog geen domein? Ook die vraagt u gemakkelijk aan bij Message To The Moon . Voor slechts €2,95 per jaar verzekeren wij uw domein! Kijk hiervoor op Domein.
Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Pinnen over IP is een dienst waarbij pinbetalingen afgehandeld worden over het internet in plaats van uw telefoonlijn. Dit maakt uw transacties sneller én stabieler. Met Message To The Moon Pin over IP wordt uw pindata altijd verstuurd via een beveiligde pinverbinding. Deze voldoet aan de laatste security certificeringen. Met Pin over IP garandeert u snelheid en veiligheid van al uw pintransacties.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland