Telefonie Moon

Speciaal voor MKB’ers tot 10 werknemers (VoIP)

telefonie-cosmos

Telefonie Moon

Speciaal voor MKB’ers tot 10 werknemers (VoIP)

“Don’t tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon”
– Paul Brandt

Ons Telefonie Moon pakket, speciaal voor MKB’ers tot 10 werknemers. U maakt altijd gebruik van de nieuwste VoIP technologie. Met het Telefonie Moon pakket belt u standaard tegen voordeligste tarieven en heeft u online inzage in uw facturen en verkeerskosten. Ook beheert u uw telefooncentrale zelf, met uw persoonlijke login. Uw pakket is uit te breiden met diverse opties, zo regelt u snel en gemakkelijk uw zakelijke telefonie. Bij het Telefonie Moon pakket ontvangt u voor elke gebruiker een telefoontoestel en kunt u optioneel kiezen voor onbeperkt bellen. Het complete pakket wordt voor u op locatie geïnstalleerd door één van onze monteurs.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via de online portal. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Telefonie Moon van Message To The Moon

€137,50 per maand bij 10 gebruikers

 • Bellen met HD-kwaliteit

 • Telefooncentrale Moon

 • Inclusief telefoontoestellen

 • Optioneel: onbeperkt bellen

Offerte aanvragen
Direct bestellen
illustration-telefonie

Details

Onbeperkt vast bellen

Met Telefonie Moon belt u in HD kwaliteit naar wie en wanneer u wilt. Alle gebruikers ontvangen een telefoontoestel: 1 receptietoestel, 3 draadloze toestellen en 6 bureautoestellen. Optioneel kunt u kiezen voor onbeperkt bellen voor €75,- extra per maand. Alle gebruikers bellen dan onbeperkt naar vast en mobiel binnen Nederland. Onze aansluitingen behoren tot de betrouwbaarste. U bent dus verzekerd van een goede en stabiele verbinding met uitstekende belkwaliteit. U kunt onbeperkt bellen op basis van fair use. Meer info over onze Fair Use Policy vindt u hier.

Telefooncentrale Moon

Bij al onze telefoonaansluitingen komt een online telefooncentrale. In deze centrale worden een aantal opties voor u aangeboden waarmee u gemakkelijk uw telefooncentrale kunt beheren. Voor Telefonie Moon zijn dit onderstaande opties, maar het pakket is uit te breiden met onze andere opties.

De basisopties die u krijgt:

 • Rapportages bekijken
 • Pauzeren
 • Wachtrij
 • Whisper
 • Nummer blokkeren
 • Voice2email
 • Welkomsttekst
 • Keuzemenu
 • Openingstijdentabel
 • Wachtrij met wachtmuziek
illustration-telefonie

Onbezorgd overstappen

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

illustration-telefonie

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

illustration-telefonie

Extra opties

Wordt nóg bereikbaarder dan u al bent en verhoog uw omzet gemakkelijk met een servicenummer bij Message To The Moon. Kies voor een laagdrempelig 0800 nummer of een omzet verhogend 0900 nummer. Wilt u een meer landelijke uitstraling met een 085 nummer of liever meerdere vestigingen aansluiten met een 088 nummer. Bij Message To The Moon helpen we u graag aan de beste oplossing voor de scherpste prijs. Samen met u zoeken wij het nummer van uw voorkeur uit en richten deze helemaal in naar uw voorkeur.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland