Probeer onze nieuwe SMS portal uit

overige-producten-astronaut

Probeer onze nieuwe SMS portal uit

Onze nieuwe SMS portal

Maakt uw bedrijf wel eens gebruik van SMS’jes om klanten of collega’s op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen of afspraken binnen uw bedrijf? Message To The Moon beschikt sinds kort over een gloednieuwe SMS portal.

En dat vieren we graag! Om de start van onze nieuwe portal te vieren (en om de portal eens flink goed te testen) krijgt elk bedrijf dat zich aanmeldt tijdelijk 100 gratis SMSjes.

In onze nieuwe portal maakt u eenvoudig sjablonen aan en verstuurt deze naar 1 of meerdere ontvangers. Ideaal om uw klanten te benaderen, maar bijvoorbeeld ook om medewerkers op de hoogte te houden. SMS’jes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om het maandelijkse rooster door te geven. Ook is het mogelijk om onze SMS portal te integreren met uw eigen systeem!

Wilt u onze nieuwe portal eens uitproberen?

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. U ontvangt dan van ons een e-mail met uw persoonlijke login gegevens. De 100 gratis sms’jes zijn al automatisch aan uw account in onze nieuwe portal toegevoegd.

Bent u benieuwd naar de functies van onze SMS portal en de mogelijkheden van onze Two-factor Authentication? Download dan onze Whitepaper via de onderstaande link.

Download onze SMS 2FA Whitepaper

  • Uw E-mailadres (verplicht)
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Probeer SMS van Message To The Moon

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.