Probeer de SMS portal nu GRATIS uit

overige-producten-astronaut

Probeer onze SMS portal nu GRATIS uit

Probeer de  SMS portal uit

Maakt uw bedrijf wel eens gebruik van SMS’jes om klanten of collega’s op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen of afspraken binnen uw bedrijf? Message To The Moon heeft daarvoor de perfecte oplossing: de SMS Portal. 

Overstappen naar een nieuw communicatiemiddel kan spannend zijn. Werkt het wel zoals ik verwacht had? Heeft het wel het effect dat ik verwacht had? Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de SMS Portal nu gratis uitproberen. Hiermee krijgt u 100 GRATIS SMS’jes.

In deze SMS portal maakt u eenvoudig sjablonen aan en verstuurt deze naar 1 of meerdere ontvangers. Ideaal om uw klanten te benaderen, maar bijvoorbeeld ook om medewerkers op de hoogte te houden. SMS’jes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om het maandelijkse rooster door te geven. Ook is het mogelijk om onze SMS portal te integreren met uw eigen systeem!

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. U ontvangt dan van ons een e-mail met uw persoonlijke login gegevens. De 100 gratis sms’jes zijn al automatisch aan uw account in onze nieuwe portal toegevoegd.

Bent u benieuwd naar de functies van onze SMS portal en de mogelijkheden van onze Two-factor Authentication? Download dan onze Whitepaper via de onderstaande link.

Download onze SMS 2FA Whitepaper

  • Uw E-mailadres (verplicht)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[formassembly formid=4855785]

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.