UIFN nummers

Een gratis servicenummer voor de beller vanuit het buitenland

telefonie-cosmos

UIFN nummers

Een gratis servicenummer voor de beller vanuit het buitenland

Internationaal UIFN nummer
Vanuit elk land bereikbaar onder één nummer

UIFN staat voor Universal FreePhone-Number en dit internationale 00800-nummer is wereldwijd bereikbaar. Het nummer is overal hetzelfde, ongeacht waar uw beller zich bevindt. U kunt zelf instellen waar de beller uitkomt als deze het 00800-nummer belt. Vaak wordt er gekozen voor één of meerdere callcenters, vanwege de tijdzones. Zo is het nummer gegarandeerd 24/7 bereikbaar. Het callcenter kan de beller vervolgens doorverbinden met de juiste persoon, afdeling of bedrijf.

De beller belt, net als bij een 0800-nummer, altijd gratis. Waar deze ook vandaan belt. Zolang uw nummer maar beschikbaar is in dit land. Met een 00800-nummer hoeft er maar één nummer te communiceren, terwijl u wereldwijd bereikbaar bent.

Hoe het werkt
U kiest uit een van onze nummers uit voorraad of samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past en zorgen ervoor dat deze in de landen beschikbaar is waar u wilt. Dit wordt gedaan door middel van een intakeformulier waar u zelf aangeeft in welk land u bereikbaar wilt zijn. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw Online Telefooncentrale in.

Bekijk hier de functies van onze Online Telefooncentrale!

Een UIFN-nummer bij Message To The Moon

Vanaf €45 per maand

  • Volledig ingerichte telefooncentrale

  • Internationale uitstraling

  • Wereldwijd bereikbaar op één nummer

  • Gratis voor de beller

  • Vergelijkbaar met het Nederlandse 0800 nummer

Offerte aanvragen
Direct bestellen
illustration-servicenummers

Details

Voor wie is een UIFN nummer interessant?

Een UIFN nummer, of 00800-nummer is interessant voor bedrijven welke in meerdere landen producten en/of diensten leveren. Dit scheelt communicatie van meerdere nummers op websites/verpakkingen/drukwerk. Ook voor internationale transportbedrijven kan een 00800-nummer interessant zijn. Zo kunnen medewerkers en klanten vanaf verschillende landen kosteloos bellen naar een centraal punt.

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

Tarieven

Het nummer is gratis voor de beller.

  • €45 per maand voor het nummer voor het eerste land
  • €75 per extra land aansluitkosten
  • €8 per maand per extra land
  • Beschikbare landen
illustration-servicenummers

Verhuizen

Wilt u uw servicenummer naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld bij Message To The Moon. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Vervolgens zorgen wij dat uw telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon en richten wij samen met u uw telefooncentrale in. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Voor het overdragen van uw nummer kunt u hier terecht:
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/telefoonnummers-aanvragen/formulieren/overdracht-van-nummers

Of voor het verhuizen van uw nummer naar Message To The Moon kunt u hier terecht:

Verhuizen
illustration-servicenummers

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

illustration-servicenummers

Extra opties

Zorg dat u nooit meer een gesprek mist met de telefonie van Message To The Moon. Met telefonie van Message To The Moon belt u met HD kwaliteit (VoIP). En voor slechts €25 per maand belt u al onbeperkt. Tevens kunt u uw servicenummer gemakkelijk op deze nieuwe verbinding uit laten komen en dankzij de integratie van de telefooncentrale van uw servicenummer en uw telefonie is dit gemakkelijk te beheren.

Voeg telefonie gemakkelijk aan uw bestelling toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Maak optimaal gebruik van uw servicenummer met de beste telefonie voor onderweg. Dat is mobiel van Message To The Moon. Bij Message To The Moon bieden we mobiele telefonie over verschillende netwerken, zo weet u zeker dat u altijd bereik heeft. En dankzij ons unieke beheerabonnement betaalt u nooit meer dan nodig is en krijgt u het beste advies. U heeft al een sim-only voor slechts €11,99 per maand.

Voeg gemakkelijk een sim-only toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Een ConnectMeNow button is dé manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De button legt verbinding tussen de bezoeker van uw website en uw bedrijf. De bezoeker vult zijn nummer in op uw website en met één druk op de knop wordt er direct telefonisch contact gemaakt met de juiste persoon binnen uw organisatie. En deze button of link kunt u op eenvoudige wijze integreren in uw website, pdf documenten en e-mails.

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland