UIFN nummers

Wereldwijd bereikbaar op één gratis servicenummer (00800)

Dit wil ik ook
Astronaut

Heeft u een internationaal bedrijf en wilt u dat klanten gratis naar één centraal punt kunnen bellen? Of levert u diensten in Europa en wilt u niet meer te hoeven communiceren via meerdere nummers? Met een Universal international freephone number – ook wel bekend als een UIFN-nummer of 00800-nummer – kunnen uw klanten u altijd bereiken via een gratis servicenummer, waar ter wereld ze ook zijn!

Internationaal nummer

Het voordeel van dit internationale nummer is dat deze altijd hetzelfde is, ongeacht het land waar de beller zich bevindt. Zolang het nummer maar geactiveerd is voor het betreffende land. U kunt ervoor kiezen om telefoontjes te koppelen aan een vast nummer of mobiel nummer naar keuze. U communiceert dus één nummer en bent altijd gratis en wereldwijd bereikbaar voor uw klanten.

Waarom een internationaal UIFN-nummer?

  • Internationale uitstraling. Het UIFN-nummer is altijd hetzelfde. Hierdoor bent u internationaal herkenbaar wat zorgt voor een vertrouwd imago.
  • Gratis voor de beller. Vanuit welk geactiveerd land de beller ook belt, hij of zij belt altijd gratis. Dit is vergelijkbaar met een Nederlands 0800-nummer.
  • Wereldwijd bereikbaar op één nummer. U hoeft geen verschillende nummers meer te communiceren naar uw internationale klanten.
  • Geen nieuwe telefoon(lijn) nodig. U hoeft geen nieuwe telefoon of telefoonlijn aan te schaffen, maar u kunt enkel aangeven op welk toestel of telefoonnummer uw internationale telefoonnummer moet overgaan.

UIFN-nummer aanvragen

Wereldwijd beschikbaar met een servicenummer. Gratis bereikbaar voor uw klanten!

Stap 1: UIFN-nummer aanvragen

Neem voor het aanvragen van een nieuw internationaal telefoonnummer of het verhuizen van uw oude nummer contact met ons op: en geef hierbij aan voor welke landen u een nummer wilt.contact

Stap 2: Internationaal telefoonnummer kiezen

Vervolgens kunt u een nummer kiezen uit onze voorraad. We denken graag met u mee over welk nummer het beste bij u en uw onderneming past.

Stap 3: Landen activeren

Het UIFN-nummer is alleen bereikbaar vanuit geactiveerde landen. U kunt zelf aangeven in welke landen u bereikbaar wilt zijn en wij zorgen ervoor dat deze geactiveerd worden. Om een up-to-date overzicht te krijgen van de beschikbare landen kunt u een kijkje nemen in onze beschikbaarheidsmatrix.

Bekijk onze beschikbaarheidsmatrix

BR

Stap 4: Optionele Online Telefooncentrale

Wij kunnen optioneel onze Online Telefooncentrale (IVR) voor u instellen. Hiermee kunnen we een welkomsttekst in diverse talen voor u beschikbaar stellen, zodat de beller welkom wordt geheten in zijn eigen taal. Vervolgens kan de beller direct doorgeschakeld worden naar een nummer van de juiste medewerker die deze taal machtig is. Daarnaast kunnen we wachtrijen instellen en keuzemenu’s maken.

Stap 5: Telefoonnummer overzetten

Wij zorgen ervoor dat het telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon of dat er een nieuw internationaal nummer wordt aangevraagd. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Prijzen

Prijsoverzicht UIFN nummers

Extra’s Tarief
Maandelijkse kosten voor het eerste land €45,- per maand
Maandelijkse kosten per extra gekozen land €8,- per maand
Eenmalige aansluitkosten per aangesloten land €90,- per land

Naar links swipen om de hele tabel te zien.

De gesprekstarieven van een UIFN nummer zijn afhankelijk van het land waarvandaan wordt gebeld. Klik hier voor de actuele UIFN tarieven per land.