Doorschakeling

overige-producten-astronaut

België

De meeste bedrijven beschikken over een algemeen telefoonnummer. Toch is het bij zo’n telefoonnummer mogelijk om telkens iemand anders te spreken te krijgen. Dat komt omdat uw bedrijfsnummer in werkelijkheid een virtueel nummer is. Dit algemene nummer wordt achter de schermen telkens doorverbonden met een ander toestel. Dit is mogelijk met zowel vaste en mobiele telefoonnummers. Waar het telefoonnummer uiteindelijk op uitkomt, dat bepaalt u als eigenaar van de organisatie helemaal zelf.

Wat is doorschakelen?

Doorschakelen is niets minder dan A met B verbinden. Stel: uw organisatie beschikt over een eigen callcenter waar vijftig medewerkers actief zijn. Al uw medewerkers zijn verbonden aan hetzelfde telefoonnummer. De ene medewerker is momenteel aan het bellen met een klant, terwijl een ander nog niets te doen heeft. Op het moment dat er opnieuw wordt gebeld naar het bedrijfsnummer, dan schakelt deze door naar een beschikbare medewerker.

Voor wie is doorschakelen handig?

Hierboven is een voorbeeld rondom doorschakelen gegeven voor grotere organisaties. Het is bijna niet te doen om elke medewerker van een eigen telefoonnummer te voorzien. Vooral als meerdere medewerkers dezelfde klantvraag kunnen beantwoorden. Ook voor kleinere organisaties is doorschakelen handig om te implementeren. Als startende organisatie is het mogelijk om uw systeem telkens uit te breiden met nieuwe toestellen. Zo bent u vanaf het begin bereikbaar op één centraal telefoonnummer.

Welke voordelen levert doorschakelen mijn organisatie op?

Met doorschakelen bent u geheel in controle over wat er gebeurt zodra mensen uw bedrijfsnummer bellen. Zo komt een klant altijd terecht bij de juiste persoon binnen uw organisatie. Maar welke voordelen levert doorschakelen uw organisatie nog meer op?

Groeit mee met de organisatie

Zoals gezegd is het vanaf het begin al mogelijk om doorschakelen binnen uw organisatie toe te passen. Groeit uw organisatie verder en komen er telkens nieuwe werknemers bij? Dan is het eenvoudig om uw bedrijfsnummer uit te breiden met meerdere toestellen.

Zelfs naar een nieuw bedrijfspand

Eerder was een vast telefoonnummer altijd locatiegebonden door de vaste telefoonaansluiting op het adres. Tegenwoordig is een bedrijfsnummer virtueel. Ontgroeit u uw bedrijfspand en gaat u verhuizen? Dan heeft dat geen invloed op uw bedrijfsnummer.

Overal bereikbaar

Het is mogelijk om uw bedrijfsnummer naar vaste toestellen binnen de organisatie door te schakelen, maar ook naar mobiele nummers. Zo is uw organisatie overal bereikbaar. U kunt zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren binnen het systeem. Daardoor worden bellers altijd juist doorgeschakeld.

Klantvriendelijkheid pur sang

U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw klant wel in contact komt met de juiste persoon. Door juist door te schakelen, is uw klant sneller geholpen. Dat komt de klantvriendelijkheid alleen maar ten goede.

Implementeer doorschakelen voor uw nummer

Ongeacht of uw organisatie net is begonnen of al een poos meegaat: begin vandaag nog met het implementeren van nummer doorschakelen binnen uw organisatie. Op deze manier bent u klanten het allersnelste van dienst. Het is mogelijk om doorschakelen toe te passen op een bestaand bedrijfsnummer. Of vraag een geheel nieuw nummer aan. Message to the Moon adviseert u graag in de uit te voeren handelingen.

Bestel doorschakeling voor uw nummer

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV / zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.