29 april 2021

Uit welke regio komt een 088 nummer?

29 april 2021

Uit welke regio komt een 088 nummer?

Uit welke stad komt een 088 nummer?

Bent u gebeld door een 088 nummer en wilt u weten uit welke stad dit belletje komt? Een 088 nummer is een landelijk nummer dat bedrijven door heel Nederland kunnen gebruiken. Dit nummer is dus niet gebonden aan een regio of stad.

Wie gebruikt een 088 landnummer?

Veel bedrijven kiezen voor een 088 landnummer als ze landelijk actief zijn, omdat dit nummer niet aan een plaats gebonden is. Zoals netnummers (020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam) dat wel zijn. Bovendien is het voordelig om te bellen naar een 088 nummer. U betaalt hetzelfde tarief als voor het bellen naar een regionaal netnummer, namelijk het lokale tarief. Dit zijn uw gebruikelijke belkosten.

Voordelen van bellen naar een 088 nummer

Een 088 nummer biedt meerdere voordelen voor bellers. U belt een 088 nummer tegen een vast laag tarief, u heeft één landelijk nummer voor uw bedrijf, het nummer is makkelijk te onthouden en u kunt het nummer zelfs vanuit het buitenland bellen.

Vast laag tarief

Het grootste voordeel van een 088 nummer is het tarief. Veel bedrijven hebben een 0900-nummer, maar hiervoor betaalt u als beller een hoger tarief. Voor het bellen naar een 088 nummer betaalt u altijd een vast laag tarief. U betaalt hier het lokale tarief. Dat zijn uw gebruikelijke belkosten.

Landelijk nummer

Met een 088 nummer heeft een bedrijf een landelijk nummer voor alle vestigingen. U hoeft niet naar een specifiek netnummer van een filiaal te bellen.

Makkelijk te onthouden

088 nummers worden afgenomen per 100, 1.000 of zelfs 10.000 stuks. Als particulier heeft u hier niets aan, maar voor bedrijven is dit des te interessanter. Daardoor is het nummer altijd herkenbaar voor bellers, maar kan ieder filiaal of personeelslid toch zijn eigen nummer hebben. Het zijn namelijk opeenvolgende nummers. Zo staat 088 8000 800 bijvoorbeeld voor de klantenservice afdeling en 088 8000 801 voor de financiële afdeling. Doordat het overgrote deel van het nummer hetzelfde is, is het eenvoudig om te onthouden en te herkennen.

Bereikbaar vanuit buitenland

U kunt vanuit het buitenland bellen naar een 088 nummer. Dat is bijvoorbeeld niet mogelijk bij een 0900 nummer. Let er wel op dat u niet voor het lokale tarief belt vanuit het buitenland. Afhankelijk van uw telefoonprovider liggen deze kosten een stuk hoger.

Waarom een 088 nummer voor uw bedrijf?

Een 088 nummer is interessant voor zowel kleine als grote bedrijven. Dit nummer geeft een zakelijke uitstraling en u krijgt toegang tot een professionele telefooncentrale. Met deze telefooncentrale kunt u uw nummer volledig naar wensen inrichten door bijvoorbeeld een keuzemenu of welkomsttekst in te stellen. Bovendien betaalt u net als bellers een vast laag tarief. Bij Message To The Moon betaalt u slechts €0,065 per minuut in de piekuren.

Een 088 nummer aanvragen

Bent u op zoek naar een 088 nummer voor uw bedrijf? Dan bent u bij Message To The Moon op de juiste plek! Vraag hier eenvoudig een 088 nummer aan.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.