13 januari 2020

Creëer een lokale uitstraling voor uw bedrijf

13 januari 2020

Creëer een lokale uitstraling voor uw bedrijf

De voordelen van geografische nummers

Er zitten veel voordelen aan het aanschaffen van een geografisch nummer voor uw bedrijf. Zo bouwt u onder andere aan een lokale uitstraling. Maar wat zijn geografische nummers eigenlijk? Dit zijn vaste nummers met een lokaal netnummer. Per regio zijn deze nummers verschillend. Zo staat het lokale netnummer 020 voor de regio Amsterdam en het netnummer 010 voor de regio Rotterdam. Met een geografisch nummer straalt een bedrijf lokaliteit uit. Mensen associëren deze nummers namelijk met hun lokale omgeving. En niet alleen mensen, maar ook zoekmachines als Google vinden lokale bedrijven interessant.

Ook echt daadwerkelijk actief zijn in de betreffende regio is hierbij niet nodig. Het is eenvoudig om lokale nummers door te laten verbinden naar een andere vaste lijn, of naar een telefooncentrale. Message To The Moon biedt deze geografische nummers aan:

Voor wie is een lokaal nummer interessant?

Een geografisch nummer kan uitkomst bieden voor verschillende soorten bedrijven. Een overzicht:

  • Startups

Net begonnen met uw bedrijf in de regio en op zoek naar een lokaal en professioneel telefoonnummer? Een geografisch nummer biedt uitkomst.

  • Regionale bedrijven

Doet u veel zaken buiten de regio waar u bent gevestigd, maar wilt u wel een lokale uitstraling behouden? Investeer in een geografisch nummer in de regio’s waar u actief bent.

  • Bedrijven zonder fysieke telefoonLokaal nummer zakelijke telefonie

Heeft u geen fysieke telefoon omdat u veel onderweg bent of communiceert u alleen met uw 06-nummer? Laat een geografisch nummer doorschakelen om een lokale uitstraling te behouden.

  • Bedrijven zonder vaste standplaats

Bent u dagelijks op pad of wisselt u regelmatig van standplaats? Behoud uw lokale uitstraling met een geografisch nummer.

  • Internationale bedrijven

Doet u veel zaken met bedrijven in andere landen en heeft u hier geen vestiging, maar wilt u wel een lokale uitstraling hebben? Een geografisch nummer kan hiervoor zorgen.

Message To The Moon

Een netnummer in de regio is dus geschikt voor binnen- én buitenland en zorgt voor een lokale uitstraling van uw bedrijf. Er zijn mogelijkheden beschikbaar om omroepen te laten doorschakelen. Daarnaast is het een voordelige oplossing om de bereikbaarheid en uitstraling van uw bedrijf te verhogen.

De voordelen van geografische nummers zijn dus aanzienlijk. Message To The Moon levert geografische nummers in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Wij kunnen dit telefoonnummer laten doorschakelen naar een mobiele app op uw telefoon, een telefooncentrale of een vast toestel. Klik hier voor onze opties.