21 februari 2022

Zakelijk glasvezel: een geweldige manier om uw bedrijf efficiënter te maken

De huidige economie wordt aangedreven door computer- en data(verwerkings)technologie. De digitalisering van bedrijven heeft een enorme impact gehad op de behoefte aan snelle, hoogwaardige digitale infrastructuur. Glasvezel speelt hierin een grote rol. Maar waarom kiezen bedrijven eigenlijk voor zakelijk glasvezel?

Altijd online

Ondernemers willen zich volledig kunnen concentreren op het werk dat voor de onderneming wordt gedaan. Het werkt het beste als alle randzaken zo zijn georganiseerd dat u er geen omkijken naar heeft. Zorgeloos online kunnen werken is voor de meeste bedrijven een van de belangrijkste voorwaarden om vlot te kunnen werken. Snelheid, stabiliteit en een lage uitvaltijd zijn hierbij van groot belang. Om deze redenen kiezen veel ondernemers voor glasvezel.

.

Internetsnelheid gegarandeerd

Wanneer u als ondernemer zakelijk internet gebruikt, kunt u profiteren van de snelheid die u koopt. Helaas zijn er bij een DSL-verbinding, zoals ADSL of VDSL verschillende factoren van invloed op de snelheid. De belangrijkste factor is de afstand tussen uw bedrijf en de lokale centrale. Hoe verder weg uw bedrijf is, hoe langzamer de verbinding zal zijn. Bij een professionele glasvezelverbinding heeft de locatie van uw bedrijf geen invloed op de internetsnelheid. U krijgt gegarandeerd de afgesproken internetsnelheid.

.

Stabiele zakelijke internetverbinding

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn niet storingsgevoelig. Het is een nieuw gebouwd netwerk en zal naar verwachting in ten minste 99,9% van de tijd naar behoren functioneren. DSL verbindingen maken gebruik van het koper netwerk. Dit netwerk is verouderd en daardoor meer storingsgevoelig dan glasvezel.

Hoe belangrijk is het om online te zijn voor uw bedrijf?

Kiest u voor een internetabonnement voor uw bedrijf, dan is het handig om uzelf af te vragen hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om online te kunnen blijven werken. De reden dart de meeste ondernemers voor zakelijke glasvezel kiezen, is de betrouwbaarheid van snelle, stabiele verbindingen die hen direct helpen bij een probleem.

Denkt u dat uw bedrijf het beste zal werken met deze stabiliteit? Dan is zakelijk glasvezel van Message To The Moon voor uw bedrijf de beste keuze.