085 nummer aanvragen

Een telefoonnummer met netnummer 085 is ideaal voor regio-onafhankelijke bedrijven. Schakel eenvoudig door naar uw mobiel of vaste telefoon. Vraag hier uw 085 nummer aan.

Astronaut

Een 085 netnummer voor elke regio

Telefoonnummers met kengetal 085 zijn landelijke nummers. Deze 085 netnummers zijn niet gebonden aan een specifieke regio. Vaste telefoonnummers met bijvoorbeeld netnummer 020 of 010 zijn dit wel. Daarom is een 085 nummer ook zeer geschikt voor bedrijven met een landelijke uitstraling of bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende regio’s. Bovendien is het aanvragen van een 085 nummer ook handig voor uw inschrijving bij de KvK.

Waarom kiezen voor kengetal 085?

Het grote verschil tussen een 085 netnummer en een 088 nummer is het aantal nummers dat u afneemt. Waar u bij een 088 nummer nummerblokken van 100, 1.000 of 10.000 afneemt, kiest u bij een 085 nummer voor 1 tot maximaal 10 nummers. Een 085 nummer is daarbij ook te bestellen vanaf één telefoonnummer en daardoor ideaal voor ZZP’ers of MKB’ers.

 • Draagt bij aan een professionele uitstraling

 • Met kengetal 085 bereikbaar vanuit het buitenland

 • Per stuk of per nummerblok aan te vragen

085 nummer aanvragen

085 netnummer online bestellen

Bij Message To The Moon bestelt u een 085 telefoonnummer uit een grote voorraad nummers. Als u een 085 telefoonnummer online heeft aangevraagd, kunnen wij het gewenste nummer(s) al binnen één uur opleveren.  In de tabel hieronder kunt u één of meerdere van onze 085 nummers aanschaffen. Klik op het winkelmandje als u een nummer heeft gevonden dat bij uw bedrijf past. U vindt uw gekozen nummers terug in het bestelformulier.

Vraag hier één van onze 085 nummers aan!

Aanvragen van een 085 nummer

Voor het aanvragen van een 085 nummer vraagt u zich misschien af welk nummer het meest passend is bij uw bedrijf. Om snel en eenvoudig uw 085 nummer te zoeken heeft Message To The Moon een handige tool. Gebruik onze zoekbalk hieronder en vraag direct uw 085 nummer aan. Bijvoorbeeld 085-UWBEDRIJF.

In onderstaande zoekbalk kunt u een nummer naar keuze invoeren.

085 nummer welke regio is dat?

Bij het zien van een 085 nummer wilt u graag weten welke instantie belt en welke regio hieraan is gekoppeld. Een 085 netnummer geeft uw onderneming een landelijke uitstraling. Ideaal dus voor webwinkels of ondernemers met een landelijke bereikbaarheid. Wanneer u kiest voor het kengetal 085 kunnen uw klanten of relaties niet zien vanuit welke plaats u telefoneert. U kunt in heel Nederland en zelfs in het buitenland met één nummer communiceren.

Kies voor Vast op Mobiel

Met Vast op Mobiel worden de gesprekken van uw nieuwe nummer doorgeschakeld naar uw eigen mobiele telefoon. Ideaal als u op zoek bent naar een professioneel nummer voor uw bedrijf maar ook flexibel wilt zijn.

Kies voor een 085 nummer inclusief app (om ook uit te bellen) & online telefooncentrale

Kies voor een 085 nummer inclusief mobiele app. Als u uw nieuwe 085 nummer aan deze app koppelt kunt u ook uitbellen met uw nieuwe nummer. Daarnaast krijgt u ook toegang tot uw eigen online telefooncentrale. In deze online telefooncentrale kunt u handige functies inregelen die het gebruik van uw 085 netnummer nog eenvoudiger maken. Zo kunt u een voicemail instellen die aan uw bellers aangeeft wanneer u wel of niet bereikbaar bent en kunt u een keuzemenu instellen die ervoor zorgt dat uw bellers altijd bij de juiste personen terecht komen. Heeft u vragen over het aanvragen van een 085 netnummer of wilt u eerst een prijsopgave zien? Om de uiteindelijke kosten van een 085 nummer in te zien kunt u eenvoudig een online offerte aanvragen. Maak uw keuze uit onze 085 nummer pakketten voor een prijsopgave per maand.

Aan de hand van een keuzemenu kunnen bellers aangeven waarvoor zij bellen. Zo komen zij direct bij de juiste afdeling terecht en hoeven zij niet meerdere keren doorverbonden te worden.

Met een welkomsttekst kunt u zorgen voor een goede eerste indruk bij uw bellers. In deze tekst kunt u relevante informatie vertellen en de bellers welkom heten. De bellers horen deze tekst voordat zij u of één van uw collega’s aan de telefoon krijgen.

Er is niets zo vervelend voor een beller als bij de verkeerde persoon of afdeling terechtkomen en vervolgens opnieuw te moeten bellen naar de juiste persoon of afdeling. Met doorschakeling kunt u de beller snel en eenvoudig doorschakelen naar de juiste persoon of afdeling, zonder dat de beller tussentijds hoeft op te hangen.

Wordt u vaak buiten uw werktijden gebeld? Doormiddel van de planning functie kunt u met een voicemail laten weten wanneer u wel en niet bereikbaar bent. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur te bereiken bent.

Een voicemail is een goede manier om uw bellers te laten weten waarom u niet te bereiken bent op een bepaald moment. U kunt ook andere relevante informatie vermelden in uw voicemail.

Als u bellers u niet gelijk kunnen bereiken omdat u al in gesprek bent komen zij in een wachtrij terecht. Om de wachtrij een stuk aangenamer te maken voor de beller kunt u wachtmuziek instellen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de beller niet tussentijds ophangt.

Maak belgroepen aan in uw online telefooncentrale. Alle telefoons die bij deze belgroep horen gaan af als er gebeld wordt. Zo krijgt de beller altijd iemand aan de lijn. U kunt ook snel en eenvoudig doorschakelen binnen uw belgroep.

Uw 085 nummer wordt bij Message To The Moon standaard doorverbonden naar uw huidige telefoonnummer. Het maakt hierbij niet uit of dit een vast toestel of uw mobiele telefoon is. Wilt u ook uitbellen met uw 085 netnummer en gebruik maken van uitgebreide telefooncentrale mogelijkheden? Kies dan voor een 085 nummer inclusief applicatie. Wilt u graag extra telefoontoestellen om uw 085 nummer op uit te laten komen? Dan kunt u bij Message To The Moon al voor €5,- per maand een vast telefoontoestel van Yealink of draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset afsluiten!

U kunt bij Message To The Moon kiezen voor een vast 085 nummer op mobiel of voor een 085 nummer met online telefooncentrale mogelijkheden.

Vast 085 nummer op Mobiel 085 nummer inclusief app
Wij schakelen het gekozen 085 nummer door naar uw mobiele telefoon. U heeft de keus om uw 085 door te schakelen naar een mobiele app (om ook uit te bellen), naar uw mobiel of naar een vast toestel.
Uitbellen met uw nieuwe 085 nummer. Inclusief applicatie om ook uit te bellen met uw 085 nummer.
Mogelijkheden online telefooncentrale. Inclusief mogelijkheden online telefooncentrale.

Gesprekstarieven 085 nummer

Type Prijs
Prijs per gesprek €0,038
Prijs per minuut (piekuren) €0,065
Prijs per minuut (daluren) €0,060

Bestel een 085 nummer

085 nummer aanvragen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Eén van onze medewerkers neemt na uw bestelling contact met u op om uw online telefooncentrale voor u in te regelen.

Overzicht

085 nummer pakketten

Vast 085 nummer op Mobiel

4,50per maand / nummer
 • Direct bereikbaar op uw mobiel

 • Ideaal voor uw KvK inschrijving
 • Voor de professionele uitstraling van een groot bedrijf
 • Binnen 1 uur na uw bestelling is uw nummer actief
 • Ideaal om onderweg zakelijk bereikbaar te zijn op uw mobiel
 • Ook uitbellen op uw nieuwe 085 nummer
 • Stel een openingstijdentabel in voor uw nieuwe nummer
 • Inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • IVR mogelijkheden
 • Optioneel: Antwoordservice

085 nummer inclusief mobiele app (om ook uit te bellen)

9,50per maand / gebruiker
 • 085 nummer inclusief mobiele applicatie om uit te bellen met uw nieuwe nummer

 • Ideaal voor uw inschrijving bij de KvK
 • Voor de professionele uitstraling van een groot bedrijf
 • Binnen 1 uur na uw bestelling is uw nummer actief
 • Ideaal om onderweg zakelijk bereikbaar te zijn op uw mobiel
 • Ook uitbellen met uw nieuwe 085 nummer
 • Stel een openingstijdentabel in voor uw nieuwe nummer
 • Inclusief 50 belminuten
 • Inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • Optioneel: €1,- per extra gekozen 085 nummer
 • Optioneel: Vast toestel aansluiten

085 telefooncentrale pakket voor 5 of meer gebruikers

25per maand / voor 5 gebruikers
 • 085 nummer inclusief telefooncentrale functionaliteit voor 1-5 gebruikers. Extra gebruikers mogelijk.

 • 085 nummer inclusief mobiele app om ook uit te bellen.
 • Binnen 1 uur na uw bestelling actief
 • Aanvullend: IVR mogelijkheden zoals keuzemenu’s of wachtrijen met wachtmuziek.
 • SIP Trunk en/of bel-applicatie
 • Inclusief alle mogelijkheden van een online telefooncentrale zoals keuzemenu, wachtrij met wachtmuziek
 • Volledige telefonie oplossing: Inclusief SIP Trunk lijnen en app
 • Inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • Ontvang gratis extra nummers (op aanvraag)

Extra mogelijkheden 085 nummer

Doorschakelen naar uw huidige telefoon

U kunt er bij Message To The Moon voor kiezen om uw telefoonnummer(s) met netnummer 085 door te laten verbinden naar uw huidige telefoon(s). Dit is ideaal als u bijvoorbeeld ZZP’er bent en veel onderweg bent. In dit geval kunt u uw 085 nummer door laten verbinden naar uw mobiele telefoon zodat u nooit een belletje hoeft te missen. Als u kiest voor het pakket “Vast 085 nummer op mobiel” schakelen wij het nummer automatisch door. Hierdoor staat de doorschakeling binnen één uur al live.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Bel-applicatie (app)

Als u kiest voor een 085 nummer inclusief bel-applicatie (app) dan kunt u ook uitbellen met uw nummer. U kunt deze bel-applicatie (app) installeren op uw mobiele telefoon en uw computer, en u kunt hier zowel inkomende als uitgaande gesprekken mee voeren. Ideaal als u bijvoorbeeld veel vanaf uw computer werkt. U kunt er ook voor kiezen om een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset te gebruiken voor uw 085 nummer.

Optioneel: Toestellen voor uw 085 nummer

0
Dagelijkse belminuten
0
Actieve servicenummers van Message To The Moon
0
Nieuwe klanten in het laatste jaar
0
Jaar ervaring

085 kengetal kiezen

Kies een 085 nummer uit onze voorraad en uw nieuwe nummer staat binnen één uur live. In de onderstaande tabel kiest u één of meer nummers uit. Klik vervolgens op het icoontje van het winkelmandje linksonder in uw scherm. U wordt dan meegenomen naar het bestelformulier. Hier vindt u uw gekozen nummers weer terug.

Kies hier uit één van onze beschikbare 085 nummers!

085 nummer: wat zijn de voordelen?

Professionele uitstraling

Telefoonnummers met kengetal 085 zijn niet geografisch gebonden aan een specifieke regio in Nederland. Doordat een 085 nummer regio onafhankelijk is, geeft u uw bedrijf een landelijke en professionele uitstraling. Daarbij staat een 085 nummer een stuk professioneler op uw website of visitekaartje dan een 06-nummer

Per stuk of per nummerblok aan te vragen

U kunt een 085 nummer per stuk of per nummerblok van maximaal 10 nummers aanvragen. Het is daarmee een ideaal nummer voor ZZP’ers en MKB’ers die regio onafhankelijk opereren.

Bereikbaar vanuit het buitenland

In tegenstelling tot 0800 en 0900 nummers, zijn 085 nummers ook bereikbaar vanuit het buitenland. Zo kunt u zich ook op internationale markten richten.

Doorschakeling naar uw huidige telefoons

Message To The Moon zorgt er altijd voor dat uw 085 nummers doorgeschakeld worden naar uw huidige telefoons, ongeacht of dit een mobiele telefoon of een vast toestel is.

Waarom kiezen voor Message To The Moon voor uw 085 nummer?

Snelle levering

085 nummers die wij op voorraad hebben kunnen wij per direct aan uw huidige telefoons doorschakelen. Deze doorschakeling staat binnen één uur al live. En uw online telefooncentrale hebben wij binnen één dag voor u ingeregeld. Zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe 085 nummers!

Online telefooncentrale

Kies voor een 085 pakket inclusief belapplicatie en u krijgt bij het afsluiten van een 085 nummer ook altijd toegang tot uw eigen online telefooncentrale. Hiermee kunt u uw 085 nummer helemaal naar uw wensen inrichten. Denk hierbij aan een keuzemenu, welkomst tekst of een wachtrij.

Maatwerk

Bij Message To The Moon kunt u uw 085 nummers volledig aan uw wensen aanpassen. U kunt uw nummers ook combineren met zakelijke telefonie, een SIP-trunk, Microsoft Teams licenties en zakelijk internet tot één totaaloplossing tegen een scherp tarief. Bestel hier uw 085 nummer en kies op het volgende scherm voor extra opties.

Wat onze klanten zeggen over hun 085 nummer

Ik ben zeer tevreden over de service van Message To The Moon. Ik maak gebruik van een 0900 nummer. Op de website is een duidelijk overzicht gemaakt met beschikbare nummers. Zeker een aanrader als je op zoekt bent naar servicenummers.
Frank
Een mogelijkheid bij Message To The Moon is om mijn servicenummer te koppelen met Microsoft Teams. Ik maak zeer regelmatig gebruik van deze dienst, omdat ik vanuit huis werk. Zeer goede oplossing dus!
Mike
Prima, snelle service en reactie!
Het Huis Verloren
Zeer positief. Wordt altijd zo goed en snel mogelijk geholpen.
Symjio Enkhuizen

Wordt u de volgende tevreden klant met een servicenummer van Message To The Moon? Vraag uw servicenummer vandaag nog aan

1018 45

Veelgestelde vragen

Algemeen

Een 085-nummer is een niet-regio gebonden nummer en bereikbaar vanuit het buitenland. Het nummer kan afgenomen worden per stuk. U kunt maximaal een blok van 10 nummers afnemen. Dit is dus vaak een betere oplossing voor ZZP’ers of Mkb’ers. De blokken zijn opeenvolgende nummers, dus de nummers zijn kenmerkend voor uw bedrijf.  Het nummer geeft u een professioneel en landelijk gezicht.

Bij Message To The Moon betaalt u voor een los nummer €25,-. De maximale afname is 10 nummers. Vaak kiezen de ZZP’ers en MKB’ers eerder voor een 085 nummer. Daarnaast bieden wij ook verschillende pakketten aan. Bij het Moon pakket ontvangt u SIP Trunk lijnen of bel-applicatie, uitgebreide rapportage mogelijkheden en onbeperkt gebeld worden. U krijgt nu de eerste 500 belminuten gratis!

Pakketten Kosten
NL 085 nummer Sky €25,- per maand
NL 085 nummer Moon €45,- per maand

Wilt u meer informatie over de pakketten? Klik hier

Als u een nummer uit onze voorraad kiest dan kunnen wij het nummer per direct overschakelen. Als het nummer niet op voorraad is houdt dan rekening met 2 weken levertijd. In de tussentijd kunt u een tijdelijk nummer krijgen, waardoor u bereikbaar blijft. Klik hier om een nummer te kiezen.

U kunt maximaal een blok van 10 nummers afnemen. Ook kunt u ervoor kiezen om een los nummer aan te schaffen. Dit in tegenstelling tot 088 nummers waar u een blok van minimaal 100 nummers moet afnemen. Als u voor een blok kiest dan bestaat dat uit opeenvolgende nummers. Zo heeft u voor elke vestiging een kenmerkend nummer.

085 nummers zijn niet regio gebonden en geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Ook laat u hiermee zien dat u niet aan een regio gebonden bent en op internationaal niveau opereert.

ACM is een Nederlands onafhankelijke publieke toezichthouder. De ACM regelt alle aanvragen voor de telefoonnummers. Indien u een nummer kiest dat wij niet op voorraad hebben, vragen wij deze voor u aan bij de ACM. We vragen u hierbij rekening te houden met een levertijd van twee weken.

De ACM heeft een aantal eisen opgesteld. Zo mogen de nummers niet voor zusterondernemingen gebruikt worden. De ACM is actief aan het controleren, dus als ze constateren dat de nummers voor verschillende bedrijven gebruikt worden bent u niet meer telefonisch bereikbaar. Ook kunt u niet uw nummers verdelen over verschillende providers als u een blok aanschaft. Als u de nummers wilt overzetten naar een andere provider dan wordt het hele blok overgezet.

Informatie

Als u een nummer uit onze voorraad kiest dan kunnen wij dat nummer direct doorschakelen naar uw toestel. Indien u een nummer kiest dat wij niet op voorraad hebben, vragen wij u rekening te houden met een levertijd van twee weken. In de tussentijd ontvangt u van ons een tijdelijk nummer. Zo bent u wel al bereikbaar en kunt u de functies van uw online telefooncentrale alvast uitproberen.

Geen zorgen. Als u moet wachten voordat het nummer geleverd is, ontvangt u van ons een tijdelijk nummer. Dit zorgt ervoor dat u gewoon bereikbaar blijft.

Het verschil tussen de nummers is dat 088 nummers in blokken worden gekocht van 100, 1.000 en 10.000, en dat 085 nummers per stuk of per 10 nummers afgenomen kunnen worden. Dit biedt voordelen als u bijvoorbeeld een kleiner bedrijf heeft. Daarnaast kunnen 085 nummers sneller geregeld worden, omdat het niet altijd aangevraagd hoeft te worden bij de ACM.

U kunt zeker bellen naar het buitenland. Wel geldt er een tarief voor het bellen naar het buitenland. Klik hier voor de tarieven.

In tegenstelling tot een 0900 of 0800 nummer is dit nummer te bereiken vanuit het buitenland. Een 085 nummer is niet-regio gebonden. Dit betekent dat het nummer bereikbaar is voor bellers uit het buitenland.

Servicenummers, ook wel informatienummers genoemd, zijn nummer bedoeld voor zakelijke dienstverlening. Deze nummers kunnen gebruikt worden voor klanten die uw bedrijf willen bereiken. De bellers kunnen geplaatst worden in een keuzemenu. Ook kunt u het gesprek opnemen.

Er zijn meerdere servicenummers waar u uit kunt kiezen. Maar welk type servicenummer past het best bij uw bedrijf? We hebben een aantal servicenummers hieronder toegelicht. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten via 088-8000 834.

085-nummer

Dit nummer is niet-regio gebonden. Bellers betalen het lokale tarief (verschilt per provider) en het nummer is bereikbaar vanuit het buitenland. Wilt u laten zien dat u landelijk opereert? Dan is dit nummer iets voor u. In tegenstelling tot een 088 nummer kunt u dit nummer per stuk afnemen.

0800-nummer

Dit nummer is een nummer dat gratis is voor de beller. Dit nummer wordt vaak door bedrijven gebruikt die door middel van het belletje iets verkopen. Denk hierbij aan pizzeria’s, hotels, offerteaanvragen voor bedrijven etc. Kijk hier voor meer informatie over 0800 nummers.

0900-nummer

Met dit nummer moeten de bellers betalen om te bellen. Dit is dus een mogelijkheid voor bedrijven om extra omzet te genereren. Dit nummer wordt vaak gebruikt als het doel is om niets te verkopen. Denk hierbij aan bedrijven zoals hulpdesks, informatienummers etc. Kijk hier voor meer informatie over 0900 nummers.

Een geografisch nummer is een lokaal nummer, zoals een 020-nummer in Amsterdam. Dit nummer wordt gebruikt door bedrijven binnen een bepaalde regio. Met een 085 nummer laat u zien dat u niet aan een regio gebonden bent en dat u landelijk opereert. Kijk hier voor meer informatie over geografische nummers.

Specifiek

U kunt ervoor kiezen om uw eigen 085 nummer over te zetten. Geef aan wat uw huidige nummer is en dan wordt het nummer van uw provider naar Message To The Moon overgezet. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zelf kiezen wat de eindbestemming van dit nummer is. Het maakt hierbij niet uit of u voor een vast of draadloos toestel kiest. Heeft u nog een toestel nodig? Dan kunt u bij Message To The Moon een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel van Gigaset afsluiten voor maar €5,- per maand of €79,- eenmalig.

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit een vast of los toestel. Bij Message To The Moon kunt u een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset voor slechts €5,- per maand of €79 eenmalig afsluiten.

Message To The Moon maakt het mogelijk om uw Microsoft Teams te koppelen met uw 085 nummer. Dit betekent dat u Microsoft Teams kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden op uw 085 nummer. Zo kunt u één programma gebruiken voor al uw communicatie middelen. Klik hier voor meer informatie over Microsoft Teams. 

Telefooncentrale

Een online telefooncentrale is een telefooncentrale die niet fysiek op locatie aanwezig hoeft te zijn, zoals een traditionele telefooncentrale. De online telefooncentrale staat in een datacenter in Nederland en de toestellen zijn via het netwerk op deze centrale aangesloten. Kijk hier voor alle functies van de online telefooncentrale.

U kunt zeker uw eigen telefooncentrale gebruiken. Het is geen probleem als u al een centrale heeft die uw binnenkomende verkeer regelt. Wij leveren het gewoon af op het door u opgegeven eindbestemmingsnummer en vanuit daar kunt het zelf verder inregelen op uw centrale.

Met call recording kunt u alle gesprekken opnemen. Deze kunt u later beluisteren voor trainingsdoeleinden of om telefonische afspraken die gemaakt zijn te controleren. De kosten hiervan bedragen €0,005 per minuut.

Een IVR, oftewel een interactive voice response, is het centrale gedeelte van de telefooncentrale. U heeft ontzettend veel mogelijkheden met een IVR. Hieronder staat een lijst de mogelijkheden zijn:

 • Keuzemenu
 • U kunt het koppelen met een CRM systeem
 • Call recording
 • Hoge belvolumes verwerken
 • Overzicht van uw gesprekken

Dit zijn een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden van een IVR.

Ja dat kan. Bij elk pakket kunt u meerdere nummers aan uw centrale koppelen naast de inbegrepen nummers. U kunt per nummer de eindbestemming aangeven van een telefoon, wachtrij, belgroep etc. Klik hier voor alle functies van de online telefooncentrale.

Dit kan zeker. Message To The Moon levert uitstekende SIP Trunks voor uw telefooncentrale. Onze SIP Trunks werken op vrijwel elke telefooncentrale. Heeft u een iets verouderde telefooncentrale? Dan kunt u een converter aanschaffen van €49,-. Met deze converter kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Klik hier voor meer informatie.

U heeft ten alle tijden toegang tot uw eigen telefooncentrale. Het maakt niet uit waar u bent of wanneer u inzicht wilt hebben.

Met een IVR kunt u talloze gesprekken tegelijk afhandelen. Dit in tegenstelling tot een medewerker aan de telefoon. U heeft de mogelijkheid om gesprekken in bulken te verwerken.

U kunt er voor kiezen om meerdere SIP Trunk lijnen aan te schaffen. Message To The Moon biedt verschillende pakketten aan. Klik hier voor meer informatie over onze SIP Trunks.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.