085 nummers

Ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemingen

telefonie-cosmos

085 nummers

Ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemingen

Professionele uitstraling voor iedereen
Met uw 085 nummer

Met een 085-nummer heeft u als zzp’er een professionele en landelijke uitstraling. Dit nummer is namelijk te bestellen voor één telefoonnummer. Een bijkomend voordeel van een 085-nummer is dat u tevens vanuit het buitenland gebeld kunt worden, ideaal voor internationale klanten en leveranciers. Bellers in Nederland betalen het lokale tarief.

Een 06-nummer komt minder professioneel over voor u als ondernemer dan een regio-onafhankelijk nummer. Een 085-nummer komt professioneler over en deze kunt u nogsteeds uit laten komen op uw 06-nummer. U heeft dus de voordelen van optimale bereikbaarheid, een regio-onafhankelijke uitstraling en een Online Telefooncentrale. Zo zijn alle opties van een servicenummer binnen handbereik!

Bekijk hier de functies van onze Online Telefooncentrale!

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past. En dankzij onze grote voorraad telefoonnummers hebben wij veel nummers die binnen 4 uur actief zijn voor gebruik. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Bestel een 085 nummer

€5,- per maand

Inclusief de basisfuncties van onze online telefooncentrale
Kies uw online telefooncentrale pakket

Extra opties voor bij uw servicenummer:

Uw gegevens

Details

Veel kleine en grote bedrijven maken gebruik van 085-nummers. De nummers zijn vooral in trek bij ZZP’ers, webwinkels en starende ondernemers. Vanwege de flexibiliteit van de nummers en de snelle levering. Maar ook omdat deze nummers ideale vervangers zijn van 06-nummers. U hoeft uw 06-nummer dus niet meer weg te geven aan uw (potentiele) klanten. Maar kunt uw gesprekken nog wel op uw mobiel ontvangen!

Regio-onafhankelijke

Een 085-nummer geeft uw onderneming een landelijke uitstraling. Ideaal dus voor webwinkels of ondernemers met een landelijke bereikbaarheid. U kunt in heel Nederland één nummer communiceren. En u kunt zelfs door buitenlandse nummers gebeld worden. Een 085-nummer helpt u bij uw grenzeloze ambities!

Zeer snel live

Bij Message To The Moon hebben we een zeer groot aanbod aan 085-nummers op voorraad. Deze nummers kunnen we in veel gevallen al binnen 4 uur live zetten! En dankzij onze grote voorraad, zit er altijd wel een nummer tussen dat voldoet aan uw wensen.

Online telefooncentrale

We vinden bij Message To The Moon dat u zelf de eigenaar bent van uw telefoonnummer. Daarom vinden we het ook erg belangrijk dat u zelf bepaalt welke functies u nodig heeft bij uw servicenummer en welke niet. Daarom krijgt u bij ons geen ingewikkelde keuze uit onoverzichtelijke pakketten met opties voor uw telefooncentrale, maar krijgt u gewoon al de opties tot uw beschikking. Zo kunt u samen met een van onze experts uw Online Telefooncentrale volledig inrichten en krijgt u precies wat u nodig heeft. Zonder onnodige extra’s of hoge extra kosten voor één extra functie.

Bekijk hier de functies van onze Online Telefooncentrale!

Tarieven

Uw beller betaalt altijd het lokale beltarief

  • €5 per maand
  • U betaalt €0,059 per minuut voor het doorverbinden naar een mobiele of vaste telefoon

Een all-inclusive 085-nummer. Hiermee kunt u onbeperkt gebeld worden binnen Nederland

  • €25 per maand

Zelf onbeperkt bellen (1.000 minuten per maand) en gebeld worden

  • €45 per maand
illustration-servicenummers

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

illustration-servicenummers

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland