0800 nummers

Gratis voor de beller voor de hoogste klantvriendelijkheid

telefonie-cosmos

0800 nummers

Gratis voor de beller voor de hoogste klantvriendelijkheid

Uw beller belt u gratis
op uw 0800 nummer

Laat zien dat u uw klanten voorop stelt met uw eigen 0800-nummer. Een 0800-nummer is een, voor de beller, gratis telefoonnummer. U betaalt de belkosten. Zo neemt u ook de laatste drempel weg. Hierdoor staat het servicenummer garant voor een hoge respons: een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert. Daarnaast valt het nummer op in telefoongidsen en advertenties, maar ook op websites. Ideaal voor klantenservices, informatieaanvragen en promotionele acties.

U laat uw korte 8-cijferige, of lange 11-cijferige, 0800-nummer doorschakelen naar een bestaande telefoonlijn. Vast of mobiel, u bepaalt zelf waar u uw gesprekken ontvangt. En uniek bij Message To The Moon krijgt u een volledige telefooncentrale. Geen ingewikkelde pakketten, maar direct al de opties tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u écht nodig heeft!

Bekijk hier de functies van onze online telefooncentrale!

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past. En dankzij onze grote voorraad telefoonnummers hebben wij veel nummers die binnen 4 uur actief zijn voor gebruik. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Een 0800-nummer bij Message To The Moon

€45 per maand

 • Volledig ingerichte telefooncentrale

 • Uw beller belt u gratis
 • Landelijke uitstraling

 • Laagdrempelig

 • Perfect voor een informatielijn of helpdesk

Direct bestellen
illustration-servicenummers

Details

Een 0800-nummer is het meest klantvriendelijke nummer voor de beller. Dit is een gratis informatienummer waarvan de nummerhouder alle gesprekskosten op zich neemt. U kiest voor dit nummer voor zeer laagdrempelig contact met uw bellers voor bijvoorbeeld servicedoeleinden.

Een nummer selecteren

Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij uw onderneming past. En dankzij onze grote voorraad telefoonnummers hebben wij veel nummers die binnen 4 uur actief zijn voor gebruik. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Een kort, lang  of naam -nummer

Er is een uitgebreide keuze uit vrije 0800-nummers. U kunt kiezen voor een kortcijferig (8 cijfers), een langcijferig (11 cijfers) nummer of een naamnummer. U kiest voor het nummer waarvan u denkt dat deze het best blijft hangen bij uw bellers. Een kortcijferig 0800-nummer is gemakkelijk te onthouden, zoals bijvoorbeeld 0800-6886 of 0800-MTTM. Een langcijferig nummer geeft u meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld 0800-2356886 of 0800-BELMTTM.

Neem de laatste drempel weg

Een duur nummer is voor veel bellers een reden om helemaal geen contact met u op te nemen. Dit kost u al snel waardevolle contactmomenten. Zonde als u deze laat liggen! Met een 0800-nummer haalt u deze drempel weg. U betaalt de kosten voor de beller waardoor deze eerder de telefoon zal pakken u contact met u op zal nemen. Hierdoor staat het servicenummer garant voor een hoge respons: een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert.

Online telefooncentrale

We vinden bij Message To The Moon dat u zelf de eigenaar bent van uw telefoonnummer. Daarom vinden we het ook erg belangrijk dat u zelf bepaalt welke functies u nodig heeft bij uw servicenummer en welke niet. Daarom krijgt u bij ons geen ingewikkelde keuze uit onoverzichtelijke pakketten met opties voor uw telefooncentrale, maar krijgt u gewoon al de opties tot uw beschikking. Zo kunt u samen met een van onze experts uw telefooncentrale volledig inrichten en krijgt u precies wat u nodig heeft. Zonder onnodige extra’s of hoge extra kosten voor één extra functie.

Bekijk hier de functies van onze online telefooncentrale!

Tarieven

Een 0800-nummer is gratis voor de beller. Dit betekent dat u als bedrijf de belkosten betaalt. U betaalt:

 • €45 per maand voor uw telefoonnummer
 • €90 aansluitkosten
 • 3,9 cent per gesprek
 • 6,5 cent per minuut (piek)
 • 6 cent per minuut (dal)
illustration-servicenummers

Verhuizen

Wilt u uw servicenummer naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld bij Message To The Moon. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Vervolgens zorgen wij dat uw telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon en richten wij samen met u uw telefooncentrale in. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Voor het overdragen van uw nummer kunt u hier terecht:
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/telefoonnummers-aanvragen/formulieren/overdracht-van-nummers

Of voor het verhuizen van uw nummer naar Message To The Moon kunt u hier terecht:

Verhuizen
illustration-servicenummers

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

illustration-servicenummers

Extra opties

Zorg dat u nooit meer een gesprek mist met de telefonie van Message To The Moon. Met telefonie van Message To The Moon belt u met HD kwaliteit (VoIP). En voor slechts €25 per maand belt u al onbeperkt. Tevens kunt u uw servicenummer gemakkelijk op deze nieuwe verbinding uit laten komen en dankzij de integratie van de telefooncentrale van uw servicenummer en uw telefonie is dit gemakkelijk te beheren.

Voeg telefonie gemakkelijk aan uw bestelling toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Maak optimaal gebruik van uw servicenummer met de beste telefonie voor onderweg. Dat is mobiel van Message To The Moon. Bij Message To The Moon bieden we mobiele telefonie over verschillende netwerken, zo weet u zeker dat u altijd bereik heeft. En dankzij ons unieke beheerabonnement betaalt u nooit meer dan nodig is en krijgt u het beste advies. U heeft al een sim-only voor slechts €11,99 per maand.

Voeg gemakkelijk een sim-only toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland