Glasvezel in Groningen

   U kunt nu nog sneller internetten op kantoor

overige-producten-astronaut

Vraag nu glasvezel aan in Groningen

Snelste zakelijke internetverbinding mogelijk

Nederland is druk bezig met het uitbreiden van het glasvezelnetwerk. In Nederland zijn er grote plannen om voor 2025 één miljoen extra huishoudens en bedrijfspanden te voorzien van een glasvezelverbinding. Naast allerlei steden is ook Groningen momenteel druk bezig met een plan voor een glasvezelverbinding in de stad. Nog niet in heel Groningen ligt dus glasvezel. Dit wilt niet zeggen dat er geen snelle internetverbinding op de locatie mogelijk is. Wij kunnen ook een glasvezelverbinding voor u aanleggen. Behoort dat niet tot de mogelijkheden op uw locatie? Dan zorgen wij voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel zorgt voor supersnel internet

Wijk voor wijk wordt er in Groningen glasvezel aangesloten. Het project is nog niet concreet uitgerold door de gemeente. Het is dus nog onduidelijk waar ze gaan beginnen met de aanleg. Wel ligt er al in Groningen een hoofd- en wijknetwerk van glasvezel. Het enige wat dus nog nodig is is de aansluiting naar de woning of bedrijfspand. Wij kunnen dit regelen voor u en zorgen dat glasvezel voor uw bedrijf of woning aangeleverd wordt. Dit zorgt ervoor dat u maximaal kunt genieten van razendsnel internet.

Snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie

Een internetverbinding is een zeer belangrijke factor voor een succesvolle onderneming. Internet is belangrijk, maar snel internet is nog belangrijker. Een snelle internetverbinding zorgt voor meer productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf. Het maakt niet uit op welke locatie u zit. Een van de vele voordelen van glasvezel is de snelheid. Wij zorgen voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie. Glasvezel haalt een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s.

Garantie van de snelste internetverbinding in Groningen

Message To The Moon biedt u de garantie van supersnel en stabiel internet. Message To The Moon is partner van KPN en onze internetverbinding is dan ook aangesloten op het KPN netwerk. Wij zorgen ervoor dat u geen last heeft van eventuele storingen. De back-up verbinding van Message To The Moon neemt het over en zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit zonder internet komt te zitten.

Wilt u glasvezel laten aanleggen bij uw woning of kantoor? Vul dan het formulier in en u krijgt vervolgens te horen wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Is een glasvezelverbinding niet mogelijk op uw locatie? Dan geven wij advies over aanschaf van de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel aanvragen in Groningen