Glasvezel in Utrecht

   Wij zorgen voor de snelste internetverbinding

overige-producten-astronaut

Vraag nu glasvezel aan in Utrecht

Snelste zakelijke internetverbinding mogelijk

Van de hoofdsteden in de randstad is Utrecht momenteel het verst met het aanleggen van de glasvezelverbindingen. In Utrecht hebben ruim 26% van de huishouden en bedrijfspanden toegang tot een glasvezelverbinding. Utrecht heeft op dit moment nog geen volledige glasvezel bezetting. Dit wilt niet zeggen dat er geen snelle internetverbinding op uw locatie mogelijk is. Wij kunnen een glasvezelverbinding voor u aanleggen. Als dit niet mogelijk is op uw locatie zorgen wij voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel op uw locatie in Utrecht

Utrecht wordt wijk voor wijk aangesloten op het glasvezel netwerk. Ruim 45.000 huishoudens en bedrijfspanden zijn al voorzien van glasvezel. Dit zijn veelal de nieuwe wijken zoals bijvoorbeeld Terwijde, Vleuterweide, Hodeweide, Parkwijk ’t Zand etc. In de nieuwe wijken is de hoofd- en wijkcentrale al van glasvezel, maar het laatste stukje mist naar de woning of bedrijfspand. Dit laatste stukje kunnen wij leveren en als u dit heeft kunt u optimaal genieten van supersnel internet.

Snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie

Een internetverbinding is zeer belangrijk in deze tijd. Internet is belangrijk, maar snel internet is nog belangrijker. Een krachtige internetverbinding zorgt voor meer productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf. Het maakt niet uit op welke locatie u zit. Wij zorgen voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie. Een van de vele voordelen van glasvezel is de snelheid. Glasvezel haalt een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s.

Snelle en betrouwbare internetverbinding

Message To The Moon geeft u garantie van razendsnel en stabiel internet. Message To The Moon is partner van KPN en onze internetverbinding is dan ook aangesloten op het KPN netwerk. Met onze verbindingen ervaart u geen storingen. Mocht dit wel zo het geval zijn vanwege bijvoorbeeld een stroomuitval op locatie. Dan neemt de back-up verbinding van Message To The Moon neemt het over en zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit stil komt te vallen.

Wilt u glasvezel laten aanleggen bij uw woning of vestiging? Vul dan het formulier in en u krijgt te horen wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Is de glasvezelverbinding niet mogelijk op uw locatie? Dan geven wij advies over aanschaf van de snelste mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel aanvragen in Utrecht