Glasvezel in Rotterdam

    Nu nog sneller internet op kantoor

overige-producten-astronaut

Vraag nu glasvezel aan in Rotterdam

Snelste zakelijke internetverbinding mogelijk

Naast allerlei steden is ook Rotterdam momenteel druk bezig met een plan voor glasvezelverbinding in de stad. De stad heeft een visie en dat is in 2025 de digitale voorbeeldstad te zijn van Nederland. Nog niet in heel Rotterdam ligt dus glasvezel. Dit wilt niet zeggen dat er geen snelle internetverbinding op de locatie mogelijk is. Wij kunnen ook een glasvezelverbinding voor u aanleggen. Behoort dat niet tot de mogelijkheden op uw locatie? Dan zorgen wij voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel op uw locatie in Rotterdam

Wijk voor wijk wordt Rotterdam aangesloten. Het project in Rotterdam start in Centrum-Oost, Crooswijk en Delfshaven. Rotterdam wilt in 2025 ruim 285.000 huishoudens en bedrijfspanden voorzien hebben van een glasvezelverbinding. In mei 2021 starten de glasvezelaansluitingen voor IJsselmonde en in Kralingen. Als u dit te lang vindt duren kunt u bij ons een glasvezelverbinding aanvragen. Wij plaatsen voor u een glasvezelverbinding. U krijgt gegarandeerd de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie

Een internetverbinding is hedendaags niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. We doen van alles op het internet denk aan conference calls, grote bestanden downloaden en delen etc. Internet is laatste jaren zeer belangrijk, maar snel internet is nog belangrijker. Een krachtige internetverbinding zorgt voor meer productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf. Het maakt niet uit op welke locatie u zit. Wij zorgen voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie. De snelheid en de betrouwbaarheid zijn grote voordelen van glasvezel. Glasvezel haalt een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s.

Snel en betrouwbaar zakelijk internet

Bij Message To The Moon heeft u altijd garantie van supersnel en stabiel internet. Message To The Moon is partner van KPN en wij leveren dan ook op het KPN netwerk. Onze verbindingen zijn 99.9% storingsvrij. Dit wilt zeggen dat er (bijna) nooit storing is. Als er wel storing is dan komt dat door externe zaken zoals stroomuitval op locatie. Valt de stroom uit op uw locatie? Geen zorgen! De back-up verbinding van Message To The Moon neemt het over en zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit zonder internet zit.

Wilt u glasvezel laten aanleggen? Vul dan het formulier in en u krijgt te horen wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Is de glasvezelverbinding niet mogelijk op uw locatie? Dan geven wij advies over de aanschaf van de snelste mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel aanvragen in Rotterdam