Glasvezel in Amsterdam

   Verbeter uw internetsnelheid op kantoor.

overige-producten-astronaut

Vraag nu glasvezel aan in Amsterdam

Snelste zakelijke internetverbinding mogelijk

Amsterdam is momenteel druk bezig met een plan voor glasvezelverbindingen in de stad. De stad Amsterdam heeft op dit moment nog geen volledige glasvezel bezetting. Dit wilt niet zeggen dat er geen snelle internetverbinding op uw locatie mogelijk is. Wij kunnen een glasvezelverbinding voor u aanleggen. Als dit niet mogelijk is op uw locatie zorgen wij voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Kies nu voor Glasvezel in Amsterdam

Wijk voor wijk wordt Amsterdam aangesloten. Het project begint in Amsterdam-Noord en Buitenveldert. Amsterdam telt circa 467.000 huishoudens. Er zijn in de hoofdstad al ruim 90.000 woningen voorzien van een glasvezelaansluiting, waaronder Oosterpark, IJburg, Indische Buurt, De Aker, Nieuw Sloten en Osdorp. In het plan waar Amsterdam mee bezig is staat dat ze ruim 320.000 woningen willen aansluiten op glasvezel. Dit is een jaren plan en willen ze realiseren binnen acht jaar.

Snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie

Een internetverbinding is hedendaags niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Internet is belangrijk, maar snel internet is nog belangrijker. Een snelle internetverbinding zorgt voor meer productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf. Het maakt niet uit op welke locatie u zit. Een van de vele voordelen van glasvezel is de snelheid. Wij zorgen voor de snelst mogelijke internetverbinding op uw locatie. Glasvezel haalt een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s.

Snel en stabiel zakelijk internet in Amsterdam

Message To The Moon biedt u de garantie van supersnel en stabiel internet. Message To The Moon is partner van KPN en onze internetverbinding is dan ook aangesloten op het KPN netwerk. Onze verbindingen zijn 99.9% storingsvrij. Valt de stroom uit op uw locatie? Geen zorgen! De back-up verbinding van Message To The Moon neemt het over en zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit stil komt te vallen.

Wilt u glasvezel laten aanleggen bij uw woning of vestiging? Vul dan het formulier in en u krijgt te horen wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Is de glasvezelverbinding niet mogelijk op uw locatie? Dan geven wij advies over aanschaf van de snelste mogelijke internetverbinding op uw locatie.

Glasvezel aanvragen in Amsterdam