Glasvezel voor bedrijfsverzamelgebouw

Een snelle internetverbinding voor alle huurders

message to the moon

Internet in bedrijfsverzamelgebouw

Elk bedrijf heeft snelle toegang tot internet nodig. Multi-tenant gebouwen maken vaak gebruik van verschillende verbindingen van verschillende providers, in tegenstelling tot gebouwen waar één organisatie actief is die één internetverbinding gebruikt.

Wij zorgen voor een centraal netwerk met snel internet door het hele gebouw, zodat alle huurders via supersnel internet krijgen. Als huurbaas of pandeigenaar heeft u ook een eigen internetverbinding voor de gebouwgebonden installaties. Iedere huurder krijgt een eigen nota, die naar mate het aantal huurders lager uitvalt.

Een zakelijke internetverbinding, gevestigd in meerdere bedrijfspanden, wordt gerealiseerd via een fysieke centrale verbinding. Elke huurder, of het er nu 3 of 30 zijn, kan een eigen volledig gescheiden verbinding hebben met een eigen IP-adres. Investeer eenmalig in een glasvezelverbinding die het hele pand voorziet van zakelijk internet. Hierdoor hoeft u niet te investeren in nieuwe oplossingen of extra aansluitingen om aansluitingen aan nieuwe huurders te bieden.

Heeft u een verzamelgebouw met drie of meer bedrijven waar u één verenigd netwerk wilt implementeren om huurders met elkaar te verbinden, of bent u van plan om op termijn een pand te kopen of te bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden advies en ondersteuning in elke fase van aanvraag tot levering. We zijn vaak betrokken bij de bouw om te adviseren over de interne routes van digitale infrastructuur.

Hoe meer bedrijven, hoe beter de prijs!

Aantal bedrijven Prijs per maand
3 €83,97
4 €62,98
5 €50,38
6 €41,98
7 €35,99
8 €31,49
9 €27,99
10 of meer €25,19

Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Extra opties:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.