31 mei 2021

Microsoft 365 voor bedrijven

Oneindig veel voordelen met een zakelijk Microsoft Office 365 pakket

Ongeacht het bedrijf dat u runt, zijn er een paar softwareprogramma’s vrijwel altijd noodzakelijk. Schrijf belangrijke documenten in Microsoft Word, creëer presentaties in Microsoft Powerpoint en beheer jaarcijfers in Microsoft Excel. Deze programma’s gaan al jarenlang mee.

Ze zijn niet alleen verkrijgbaar voor Microsoft, maar ook voor Applecomputers. Al deze Microsoftprogramma’s zijn gebundeld in het Microsoft Office 365 pakket. Hiervan zijn consumentenpakketten verkrijgbaar, maar ook zakelijke pakketten. Maar waarom is zo’n zakelijk Microsoft Office 365 pakket nu zo ontzettend handig? We leggen in dit artikel enkele van de vele voordelen uit.

Welke programma’s zitten in Microsoft Office 365?

Er zijn flink wat Microsoft Office programma’s verschenen in de afgelopen jaren. De meest gebruikte programma’s zijn nog altijd Word, PowerPoint en Excel. Toch zitten er meer programma’s in dit pakket, zoals:

Microsoft Outlook
Microsoft OneNote
Microsoft Publisher

Altijd up-to-date

Elke dag weer veranderen technieken. Het is voor softwareprogramma’s daarom belangrijk om mee te groeien met al die nieuwe kennis. Ook met betrekking tot persoonlijke veiligheid. Door een abonnement op Microsoft Office 365 af te sluiten, ontvangt u alle genoemde Microsoftprogramma’s.

Telkens als er een nieuwe update van een programma verkrijgbaar is, kunt u deze direct downloaden. Zo is uw programma weer helemaal up-to-date en toekomstbestendig.

Flexibel op- en afschalen

Met Microsoft Office 365 neemt u een abonnement af. Het mooie van dit abonnement is dat u deze betaalt per gebruiker, per maand. Nieuwe werknemer in dienst? Voeg eenvoudig een extra licentie aan uw abonnement toe. Helaas net iemand moeten ontslaan? Met een druk op de knop haalt u een licentie uit uw abonnement. Zo is een Microsoft Office 365 abonnement altijd geheel op maat.

Gebruik op meerdere apparaten

Iedere aparte licentie is door de gebruiker van het abonnement op verschillende apparaten te gebruiken. Download alle benodigde Microsoft Office programma’s op een PC, laptop, tablet en mobiele telefoon. De inhoud loopt naadloos in elkaar over, zodat men overal verder kan werken in dezelfde documenten. Dit scheelt tijd en dus geld!

Probeer Microsoft Office 365 zelf

U bent ongetwijfeld bekend met de meeste Microsoft Office programma’s. Maar misschien heeft u nog niet nagedacht over een praktische toepassing van deze programma’s binnen uw bedrijf. Door deze software zakelijk af te nemen, behoudt u overzicht over zowel het gebruik als het aantal benodigde licenties. Zo betaalt u nooit teveel.

Benieuwd naar Microsoft Office 365 binnen uw organisatie? Vraag ons naar de mogelijkheden!