Zakelijk DSL

De nieuwste technologie over bestaande koperlijnen

Astronaut

Zakelijk DSL bestellen

Aansluitkosten

Indien u kiest voor een contractperiode van 1 jaar, worden er aansluitkosten t.w.v. €95,- in rekening gebracht. Deze worden verrekend over het hele jaar (€7,92 per maand). Zo betaalt u elke maand hetzelfde bedrag. Wel zo gemakkelijk.

Kiest u voor een contractperiode van 2 jaar? Dan worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht!

Algemene voorwaarden

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Extra opties

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw internet pakket uitbreiden met onze extra opties.

Overzicht

Zakelijke DSL

Internetten met snelheden tot 200 Mbit/s

VDSL is de opvolger van ADSL. VDSL heeft een hogere down- en uploadsnelheid dan ADSL en kan grotere afstanden vanaf de wijkcentrale verbinden. VDSL is de perfecte keuze voor bedrijven die opzoek zijn naar een snelle internetverbinding tegen een voordelige prijs. Een andere variant van VDSL is Bonded VDSL. Hiermee wordt uw internet niet alleen versneld, maar kan uw internet ook geleverd worden op plekken waar het eerst niet te leveren was.

Met DSL van Message To The Moon krijgt u een snelle en betrouwbare internetverbinding via een bestaande DSL-lijn. U kunt kiezen uit twee pakketten: VDSL (DSL Sky) of Bonded VDSL (DSL Moon). Profiteer van internetsnelheid tot 200 Mbit/s Down & 60 Mbit/s Up!

Bij de zakelijke VDSL pakketten van Message To The Moon kunt u kiezen uit een contractperiode van 1 jaar of van 2 jaar. Bij een contractperiode van 1 jaar worden aansluitkosten (€95,-) in rekening gebracht. Deze aansluitkosten zijn verdeeld over het hele jaar, zo betaalt u dus elke maand hetzelfde bedrag. Kiest u voor een contractperiode van 2 jaar? Dan worden er geen servicekosten in rekening gebracht!

De nieuwste technologie

Met de DSL pakketten van Message To The Moon maakt u altijd gebruik van de nieuwste technologie. Met deze internetverbindingen kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen. Daarbij ontvangt u ook een router van bijvoorbeeld DrayTek, Cisco of AVM in bruikleen. Zo bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk.

99,9% up-time

De DSL verbindingen van Message To The Moon zijn 99,9% storingsvrij. Dit houdt in dat u (bijna) nooit storing ervaart. Mocht u toch storing ervaren, bijvoorbeeld door een kabelbreuk in uw wijk, neemt de back-up verbinding het over. Hiermee kunt u altijd gebruik maken van uw internet, tenzij er bijvoorbeeld een stroomstoring bij u op locatie plaats vindt, maar dan doen uw computers het ook niet. Met Message To The Moon maakt u ook altijd gebruik van beveiligde en gecertificeerde internetverbindingen. Dit betekend dat u ook gebruik kunt maken van Pin over IP.

Telefoonnummer

U kunt uw Zakelijke DSL pakket uitbreiden met een gratis geografisch of 085 nummer. Met dit nummer kunt u maar liefst 6 gelijktijdige gesprekken voeren. U betaalt de standaard beltarieven. Dit is €0,065 per minuut in piekuren en €0,06 per minuut in daluren. U kunt alle beltarieven hier vinden. Bent u op zoek naar nieuwe telefoontoestellen? Ook dan bent u bij Message To The Moon op de juiste plek. U kunt bij ons namelijk de populaire toestellen van YeaLink en Gigaset toevoegen aan uw bestelling. Indien u dit aan uw bestelling toe wilt voegen, kunt u dit bij ‘Opmerkingen:’ in het bestelformulier vermelden.

Altijd de monteur op bezoek

Bij Message To The Moon komt de monteur altijd bij u op bezoek. Dit houdt in dat u op het gebied van installatie volledig ontzorgt wordt. Eén van de gespecialiseerde monteurs van Message To The Moon installeert uw internetverbinding bij u op locatie. De monteur zorgt er ook voor dat uw internetverbinding overal op locatie naar behoren werkt. Dit wordt gedaan doormiddel van een Wifi-check.

Bij Message To The Moon blijft het niet alleen bij het installeren van de internetverbindingen. De monteur controleert ook of u anti-virus nog up to date is. Indien deze niet meer up to date is, installeert de monteur kosteloos Kaspersky anti-virus. De monteur installeert ook Teamviewer op uw computer(s). Met dit programma kunnen de experts van Message To The Moon, met uw toestemming, uw computer overnemen en eventuele problemen snel oplossen.

Als klant van Message To The Moon kunt u elk jaar gebruik maken van een gratis servicebezoek van één van de gespecialiseerde monteurs. U dient dit bezoek zelf aan te vragen. U kunt hier meer informatie vinden over het servicebezoek en hoe u dit kunt aanvragen.

Zakelijke DSL pakketten

DSL Sky

62per maand
 • Aansluitkosten t.w.v. €95 gratis! (Alleen bij een contractperiode van 2 jaar)
 • 100 Mbit/s Down & 10 Mbit/s Up
 • Contractperiode 2 jaar (geen aansluitkosten!)
 • VDSL verbinding
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • AVM/Cisco/DrayTek Modem in bruikleen
 • Internetverbinding is Pin/Alarm/Spraak geschikt

DSL Moon

103per maand
 • Aansluitkosten t.w.v. €95 gratis! (Alleen bij een contractperiode van 2 jaar)
 • 200 Mbit/s Down & 60 Mbit/s Up
 • Contractperiode 2 jaar (geen aansluitkosten!)
 • (Bonded) VDSL verbinding
 • Inclusief back-up verbinding
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • AVM/Cisco/DrayTek Modem in bruikleen
 • Internetverbinding is Pin/Alarm/Spraak geschikt

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.