Yoursipcloud app

Bellen en gebeld worden met uw vaste nummer

message to the moon

Gebruikt u het Yoursipcloud.com telefonie platform? Download dan nu de Yoursipcloud app. Met de handige Yoursipcloud app kunt u bellen en gebeld worden met uw vaste telefoonnummer. U belt waar en wanneer u wilt en ervaart de kwaliteit die u van het platform gewend bent. De app is heel eenvoudig in te stellen. Log in met de juiste gegevens die u heeft ontvangen en u bent binnen no-time online.

Voordelen van de app:

  • Bellen en gebeld worden in HD kwaliteit

  • U bent ook onderweg bereikbaar
  • Automatisch een bandje laten horen buiten uw openingstijden met de openingstijden tabel
  • Een keuzemenu instellen zodat uw klanten altijd direct bij de juiste persoon terecht komen.

Functies van de Yoursipcloud app

De Yoursipcloud app biedt verschillende functionaliteiten:

SIP account instellen

Wanneer u de app voor het eerst opent, volgt een scherm met daarop een knop “Use SIP account. Door middel van deze knop kan een SIP account worden ingesteld. Hiervoor zijn de volgende gegevens nodig:

  • Username
  • Wachtwoord
  • Domein

Optioneel kunt u een display naam invullen.

yoursipcloud app
yoursipcloud app sip account

Bellen

Zodra u bent ingelogd ziet u een scherm met daarop de telefoon toetsen. Hier kan een nummer worden ingevoerd. Druk hierna op het telefoon icoontje om deze persoon te bellen.

U kunt ook een contactpersoon uit het telefoonboek selecteren door het persoon icoontje te selecteren.

Ook vanuit uw contactenlijst op uw mobiele telefoon is het mogelijk om een gesprek te starten. Toets het nummer in en kies vervolgens voor Yoursipcloud. Het gesprek wordt nu opgezet door de app.

Functies tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek zijn er een aantal opties waar u gebruik van kunt maken. Deze vindt u in de balk onderin het scherm.

Dit zijn de opties video, mute en luidspreker.

Via het tandwiel rechtsonder zijn er extra opties beschikbaar. Dit zijn de opties gespreksopname, gesprek doorschakelen en beller toevoegen.

yoursipcloud app tijdens het bellenr
yoursipcloud app tijdens het bellen
yoursipcloud app instellingen
yoursipcloud instellingen

Instellingen

Door middel van de drie streepjes linksboven vindt u de instellingen. Hier kunt allerlei instellingen wijzigen. Wijzig bijvoorbeeld audio instellingen of instellingen tijdens een gesprek.

Gespreksopnames

Tijdens het bellen kunt u het gesprek opnemen. De opname van dit gesprek vindt u terug in het “Recordings” scherm. Klik op de drie streepjes linksboven en klik vervolgens op recordings. Vervolgens kunt u de gespreksopname beluisteren, verwijderen of delen.

Gesprekshistorie

Onder de knop met de klok vindt u de gesprekshistorie. De gesprekshistorie kunt u tevens terugvinden in de gesprekshistorie van uw mobiele telefoon.

yoursipcloud app call recording
yoursipcloud app call history

Download de Yoursipcloud app

De app is te gebruiken door alle klanten die een zakelijk telefonie abonnement hebben. Bent u nog geen klant of heeft u hulp nodig met het instellen van de mobiele app? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.