Onbeperkt bellen

overige-producten-astronaut

Onbeperkt bellen

Wat is onbeperkt bellen?

Sluit u een onbeperkt bellen bundel af? Dan koopt u het verkeer af met een ZTO bundel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een fluctuerend factuur bedrag. Door te kiezen van een onbeperkt bundel profiteert u daarnaast van een korting op uw gesprekskosten. Maakt u gebruik van onbeperkt bellen? Dan is hierop altijd een Fair Use Policy van toepassing.

Waar zie ik het ZTO bedrag?

Het onbeperkt bedrag wordt altijd apart gespecificeerd op uw factuur. Zo scheppen wij u duidelijkheid doordat dit als ‘Zakelijk onbeperkt’ op uw factuur staat. Als u een abonnement heeft afgesloten met een onbeperkt bundel ziet u het voor onbeperkt gereserveerd bellen bedrag op uw factuur. U neemt bijvoorbeeld telefonie af voor 10 gebruikers waarvan de ZTO per gebruiker € 7,50 is. Uw totale ZTO is dan 10 x € 7,50 = € 75,-. U heeft dus een bundel overkoepelend voor het hele bedrijf. Wel zo logisch, zo compenseren de medewerkers die minder bellen met de collega’s die meer bellen.

Hoeveel minuten kan ik bellen met het ZTO bedrag?

Standaard hanteren wij voor uitgaande gesprekken een bedrag van €0,05 per minuut naar vaste en mobiele nummers met een starttik van €0,08. Een volledig overzicht van de tarieven vindt u hier.

Onbeperkt bellen binnen Nederland

U bespaart minimaal 10% korting op gesprekken naar vast en mobiel binnen Nederland.

Bedrag Minimaal aantal minuten
€7,50 130
€25,00 450
€100,00 1.800
€500,00 9.000
€1.000,00 18.000

Onbeperkt bellen internationaal

U bespaart minimaal 10% korting op internationale gesprekken.

Bedrag Minimaal aantal minuten
€5,00 50
€25,00 250
€100,00 1.000
€500,00 5.000
€1.000,00 10.000

Onbeperkt gebeld worden servicenummer

Voor gesprekken vanaf mobiel geldt een toeslag, indien er gesprekken vanaf mobiel zijn kunnen er dus minder dan de opgegeven staffel aantallen gebruikt.

Bedrag Aantal minuten
€40,00 500
€150,00 2.000
€700,00 10.000
€750,00 100.000

Welke bestemmingen vallen in mijn onbeperkt bundel?

De bestemmingen die in uw onbeperkt bundel vallen zijn afhankelijk van de onbeperkt bundel die u bij ons afneemt. Neemt u een reguliere onbeperkt bundel af? Dan vallen gesprekken binnen Nederland naar vaste- en mobiele nummers hieronder. Belt u naar betaalde servicenummers of internationale bestemmingen? Dan worden deze apart aan u gefactureerd.

Neemt u een onbeperkt internationaal bundel af? Dan vallen hier naast vaste en mobiele nummers binnen Nederland ook gesprekken naar vaste nummers in het buitenland onder. Klik hier voor een overzicht van de landen die binnen de onbeperkt internationaal bundel vallen.

Heeft u een onbeperkt servicenummer bundel? Dan vallen hier alle binnenkomende gesprekken onder. Ook het afhandelen van het gesprek naar een vast nummer binnen Nederland is hierbij inbegrepen. Besluit u uw servicenummer door te schakelen naar een mobiel nummer of bestemming buiten Nederland? Dan reken wij hiervoor een aparte toeslag. Voor het verkeer dat over ons platform gaat rekenen wij tevens een kleine toeslag van €0,0005 per minuut.

Wat zijn de grenzen?

De Fair Use Policy (FUP) treedt in werking op het moment dat u als klant vanaf 15% boven uw onbeperkt bedrag verbruikt. Message To The Moon evalueert uw belgedrag in ieder geval twee keer per jaar en kan aan de hand hiervan uw abonnement bijstellen. Indien wij daar reden toe zien, behouden wij ons het recht voor om dit vaker te doen.

Wat gebeurt er als ik meer bel?

Mocht u de grenzen van de FUP overschrijden, dan stopt uw abonnement niet en kunt u gewoon blijven bellen. Echter zullen wij het bedrag waarmee u de FUP overschreden heeft achteraf alsnog bij u in rekening brengen. Tevens zullen wij uw abonnementsvorm en daarmee uw vastgestelde maandelijkse bedrag bijstellen. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.

Voorkomen?

In principe zijn de grenzen voor het abonnement en de FUP zo gesteld dat u hier met een voor u regulier belgedrag binnen blijft. Verandert uw situatie en denkt u dat u significant meer gaat bellen waardoor u de FUP grens gaat overschrijden? Neem dan contact met ons op, wij zullen uw abonnement dat bijstellen zodat u de FUP regels niet overtreedt.

Neem ik de minuten die ik over heb mee naar de volgende maand?

Als u niet alle minuten uit uw onbeperkt bundel heeft verbruikt neemt u deze niet mee naar de volgende maand. In de nieuwe maand begint het tellen weer op 0.

Waarom een Fair Use Policy?

Deze FUP is in het leven geroepen om misstanden te voorkomen. Om er voor te zorgen dat we iedereen voordelige tarieven kunnen bieden moeten we excessen van anderen voorkomen en uitsluiten. Deze regeling is bedoeld om onze ‘Fair’ klanten te beschermen.

Welke abonnementen hebben een Fair Use Policy?

Alle abonnementen waarbij onbeperkt bellen is inbegrepen.