KPN abonnement opzeggen

Zeg uw contract bij KPN op

overige-producten-astronaut

Zeg uw KPN abonnement op

Bent u klant bij KPN maar vindt u dat u teveel betaalt voor uw huidige KPN abonnement of heeft u problemen met uw bereik en wilt u uw abonnement opzeggen? Geen probleem. Wij helpen u er graag mee.

Wij regelen het voor u

Het opzeggen van uw KPN abonnement gaat vaak niet heel eenvoudig. Maar u kunt het ook aan ons overlaten. Vul in het formulier aan de rechterkant uw gegevens en de reden waarom u uw KPN abonnement op wilt zeggen in, dan regelen wij de rest. Wij zorgen ervoor dat uw abonnement wordt stopgezet en u ontvangt een bevestiging als het gelukt is. U heeft een opzegtermijn van maximaal 1 maand als u uw contract heeft uitgezeten. Die maand gaat meteen lopen op de dag dat u uw abonnement opzegt. Wij gaan bij KPN na, wanneer uw contract eindigt, en beëindigen het direct. Het kan zijn dat KPN u een slotnota stuurt voor het resterende abonnement.

Let op: als u uw abonnement bij KPN beëindigt, heeft u geen telefoon, internet of tv meer. Als u wilt overstappen naar een andere provider, is dat geen enkel probleem. Wij regelen het graag voor u.

Met welke dienst wilt u overstappen?

Internet

Mobiel

Servicenummer

Televisie