De Qaller App

Qaller is de mobiele app waarmee u snel en gemakkelijk vanaf uw smartphone uw telefooncentrale kunt bedienen.

overige-producten-astronaut

Wat is Qaller?

De Qaller app is een applicatie waarmee u kunt inloggen en op elk gewenst moment uw eigen telefooncentrale kunt beheren. Als u even niet bereikbaar bent kunt u door het gebruik van de applicatie gemakkelijk uw gesprekken doorverbinden naar bijvoorbeeld uw voicemail, collega’s of eigen mobiele telefoon. Door deze functie worden uw oproepen altijd afgehandeld en krijgen uw klanten altijd iemand aan de lijn. Met een beheerder account kunt u ook vanaf Qaller omleidingen (Flow controls) in uw belplannen aan- en uitzetten. De app voor een telefooncentrale is als een afstandsbediening voor een televisie. U kunt uw hosted VoIP centrale namelijk zelf bedienen via de app. Qaller heeft ook een webversie, hierdoor kunt u de hosted VoIP centrale ook beheren van achter uw laptop.

Qaller Plus

De Qaller app heeft ook een Plus-versie. De Plus-versie is een uitgebreide versie met meer mogelijkheden dan de standaard versie. Door het gebruik van Qaller Plus kunt u uw eigen smartphone als volwaardig kantoortoestel gebruiken. Met Qaller Plus kunt u namelijk zakelijke gesprekken ontvangen en verzenden. U kunt met de Plus-versie ook uw bedrijfsnummer meesturen. Hierdoor krijgt u een professionale uitstraling en bent u overal bereikbaar met uw bedrijfsnummer. Als u de volledige kracht van Qaller wilt gebruiken dan is Qaller Plus de juiste oplossing voor u.

Qaller App

Qaller app: Wat zijn de voordelen?

Gemakkelijk uw gesprekken doorverbinden

Met de Qaller app kunt u gemakkelijk al uw gesprekken doorverbinden. Bent u niet bereikbaar? Dan kunt u alle gesprekken doorschakelen naar uw voicemail, collega’s of eigen mobiele telefoon. Hiermee zorgt u ervoor dat uw klanten altijd geholpen worden.

Busy Lamp Field (BLF)

Als u een gesprek door wilt verbinden kunt u door middel van de app zien welke collega’s beschikbaar zijn. Ook collega’s kunnen zijn of u in gesprek bent.

Wachtrijen toevoegen

U kunt gemakkelijk wachtrijen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten niet doorverbonden worden naar de voicemail, maar naar de wachtrij. Zodra een medewerker beschikbaar is wordt de beller doorverbonden.

Beschikbaarheidsweergave op mobiel

Ook kunnen uw collega’s of de receptie zien of u in gesprek bent. Zo kunnen uw collega’s zien wanneer u beschikbaar bent en het gesprek kunnen doorverbinden.

Meerdere telefoonnummers aan uw simkaart koppelen

U kunt ervoor kiezen om meerdere telefoonnummers te koppelen. Bijvoorbeeld een vast en een mobiel nummer.

Flexibel in bereikbaarheid

U kunt zelf kiezen op wat voor nummer u bereikbaar bent. Zo kunt u bijvoorbeeld uw 06-nummer altijd beschikbaar stellen en uw vaste telefoonnummer alleen op werktijden.

Zelf de keuze met welk telefoonnummer u uitbelt

U hoeft niet alleen meer te bellen met uw 06-nummer, maar u kunt ook uitbellen met uw vaste telefoonnummer.

Hoe werkt het?

.

Om gebruik te maken van Qaller dient u de applicatie te downloaden op uw toestel. Zo kunt u de app altijd en overal gebruiken. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding. U kunt dus gemakkelijk uw belroutes aanpassen. Het maakt niet uit of u dit vanuit huis of onderweg doet.

Als u de applicatie heeft gedownload kunt u uw gebruikersaccount van Message To The Moon koppelen met de applicatie. Zo wordt uw telefooncentrale zichtbaar in de applicatie. Wilt u de handleiding gebruiken? Download hier onze handleiding.

Met de Qaller app:

  • Bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten en collega’s

  • Belt u vanaf uw smartphone met uw zakelijke telefoonnummer

  • Zien relaties uw mobiele telefoonnummer niet

  • Loopt zakelijk belverkeer via de telefooncentrale

  • Bent u  bereikbaar, zowel intern als extern

  • Wijzigt u gemakkelijk de belroute van uw toestel of nummers

Qaller1-300x274

.

Hoe download ik de app?

De app is beschikbaar voor zowel Android als voor IOS. Door op één van de onderstaande knoppen te drukken gaat u naar de store en hier kunt u de app downloaden. Heeft u een android toestel? Klik dan op de link voor android. Heeft u een toestel van Apple? Klik dan op de link voor IOS.

.

Wat zijn de kosten?

De Qaller app is volledig gratis. U kunt gebruik maken van de mogelijkheden van de app. U kunt uw telefooncentrale volledig zelf beheren. Als u meer mogelijkheden wilt gebruiken en ook in en uit wilt bellen met uw toestel, dan kunt u kiezen voor Qaller plus. De kosten van de plus-versie bedragen €5,- per maand.

.

Op welke smartphones werkt het?

De app werkt op de meeste smartphones. We raden het af om deze app op verouderde software te gebruiken. Door de verouderde software zal de app namelijk niet naar behoren werken. Wij hebben hierdoor een overzicht voor u gemaakt welke OS versies de app ondersteunen.

OS Versie Bouwjaar Ondersteuning
Android 6 2015 Beperkte ondersteuning
Android 7 2016 Beperkte ondersteuning
Android 8 2017 Volledige ondersteuning
Android 9 2018 Volledige ondersteuning
Android 10 2019 Volledige ondersteuning
Android 11 2020 Volledige ondersteuning
OS Versie Bouwjaar Ondersteuning
Apple IOS 9 2015 Geen ondersteuning
Apple IOS 10 2016 Beperkte ondersteuning
Apple IOS 11 2017 Beperkte ondersteuning
Apple IOS 12 2018 Volledige ondersteuning
Apple IOS 13 2019 Volledige ondersteuning
Apple IOS 14 2020 Volledige ondersteuning

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.