20 oktober 2021

Bedrijf zoeken bij telefoonnummer

Bedrijf zoeken op telefoonnummer

Een onbekend telefoonnummer heeft je gebeld maar je war net te laat om op te nemen? Dan wil je waarschijnlijk weten wie dat was.

Bedrijfsnaam zoeken op telefoonnummer tool

Gelukkig hebben we bij Message To The Moon daar iets op bedacht, namelijk de bedrijf zoeken bij telefoonnummer tool. Hij is erg eenvoudig te gebruiken. Vul simpelweg het telefoonnummer in van het bedrijf waardoor je gebeld bent en druk op “Zoeken”. Vervolgens wordt in de database van de ACM gezocht of er een match is. Als er een match gevonden is, verschijnt er een lijst met zoekresultaten. Bij het zoeken naar bedrijfsnaam geldt: des te meer gegevens je hebt over het bedrijf, des te groter de kant dat je het juiste bedrijf zult vinden.

Bedrijfsnummers

Veel bedrijven zijn te herkennen aan een 085 of 088 telefoonnummer. Dit zijn Nederlandse bedrijfsnummers. Een bedrijfsnummer is locatie-onafhankelijk, het laat niet zien in welke stad of regio je gevestigd bent. Dit geeft een landelijke uitstraling. Een bedrijfsnummer is daarom ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen en een centrale klantenservice.