Internationale nummers

Voor grensoverschrijdende ondernemingen

Astronaut

Message To The Moon verzorgt uw internationale servicenummer

Heeft u veel internationale bellers? Of wilt u internationale markten betreden? Dan zijn internationale servicenummers de perfecte oplossing voor u. Met de internationale nummers van Message To The Moon bellen uw internationale klanten naar een voor hen bekend nummer. En u bepaalt naar welke telefoon dit gesprek doorverbonden wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld bellers uit Frankrijk direct te woord laten staan door een collega die goed Frans spreekt of een Franse welkomsttekst instellen.

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit onderstaande internationale nummers:

Met een 00800 nummer bent u in verschillende landen bereikbaar op hetzelfde nummer. Ideaal als u zich op veel verschillende internationale landen of regio’s richt. Met dit nummer hoeft u niet te communiceren met veel verschillende telefoonnummers. Met een 00800 nummer bent u gratis en wereldwijd bereikbaar voor uw klanten.

Een ITFS nummer is vergelijkbaar met een Nederlands 0800 nummer. Het nummer is gratis voor de beller en u creëert hiermee een groot gevoel van klantvriendelijkheid. In bijna elk land wordt een ITFS nummer gebruikt en mensen zijn gewend dat dit een gratis nummer is.

Met een INGEO nummer heeft u een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Het grote voordeel hiervan is dat uw nummer specifiek uit een bepaald gebied komt. Hierdoor heeft u een lokale uitstraling en wekt u een vertrouwd gevoel op bij uw bellers.

Met een Premium Rate nummer kunt u inkomsten genereren met uw servicenummer. Dit nummer is vergelijkbaar met een Nederlands 0900 nummer. Bij een Premium Rate nummer bepaalt u zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Daarnaast verschilt het nummer per land en creëert u een landelijke uitstraling.

Mogelijkheden Internationale nummers

Doorschakeling

Message To The Moon schakelt uw internationale nummer standaard door naar uw huidige telefoonnummer. Het maakt hierbij niet uit of dit telefoonnummer gekoppeld is aan een vast telefoontoestel of een mobiele telefoon. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u altijd optimaal bereikbaar bent met uw internationale nummer.

VoIP Trunk (SIP Trunk)

U kunt uw internationale nummer ook koppelen aan VoIP Trunk (SIP Trunk) lijnen. Dit is een softwarematige telefoonlijn die zich in de Cloud bevindt. Het aantal lijnen staat gelijk aan het aantal gelijktijdige gesprekken dat u kunt voeren. Door uw internationale nummer te koppelen aan VoIP Trunk lijnen komen uw gesprekken direct in uw telefooncentrale terecht.

Klantcontactsoftware

Klantcontactsoftware is perfect voor callcenters. Met deze software heeft u meer inzicht in rapportages, performance, bereikbaarheid, interactie en beheer. Hierdoor kunt u uw gesprekken beter analyseren en uw callcenter naar een hoger niveau tillen. Het is ook mogelijk om headsets aan Klantcontactsoftware te koppelen.

0
Dagelijkse belminuten
0
Actieve servicenummers van Message To The Moon
0
Nieuwe klanten in het laatste jaar
0
Jaar ervaring

Internationaal nummer aanvragen

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit verschillende internationale nummers. Als u een nummer uit de voorraad kiest, wordt deze per direct doorgeschakeld naar uw huidige telefoonnummer. Het inrichten van uw telefooncentrale wordt door Message To The Moon binnen één werkdag geregeld.

Heeft u een nummer op het oog dat niet tussen de voorraad van Message To The Moon staat? Geen probleem! Message To The Moon kan dit nummer nog steeds voor u aanvragen. Zodra Message To The Moon het nummer heeft ontvangen, wordt het zo snel mogelijk aan u opgeleverd. Houd bij het aanvragen van internationale nummers die niet op voorraad zijn rekening met een levertijd van twee weken. In de tussentijd ontvangt u van Message To The Moon een tijdelijk nummer zodat u wel alvast aan de slag kunt.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Internationale nummers: wat zijn de voordelen?

Voordelen Universeel 00800 nummer (UIFN)

Internationale uitstraling
Met een 00800 nummer bent u wereldwijd bereikbaar op hetzelfde nummer. Hierdoor laat u zien dat u internationaal opereert en heeft u een internationale uitstraling.

Gratis voor de beller
Een 00800 nummer is in bijna elk land gratis voor de beller. In de overige landen betalen de bellers enkel het lokale tarief.

Wereldwijd bereikbaar op één nummer
Een 00800 nummer is wereldwijd bereikbaar. U hoeft hierdoor niet meerdere telefoonnummers te gebruiken voor verschillende landen, maar bent wereldwijd bereikbaar op één nummer. Uw 00800 nummer dient wel geactiveerd te worden in de landen waar u bereikbaar wilt zijn.

Voordelen Internationaal gratis nummer (ITFS)

Laagdrempelig voor de beller
Bij een ITFS nummer belt de beller altijd gratis. Dit maakt het heel laagdrempelig voor de beller om contact met u op te nemen. Hierdoor komt u klantvriendelijker over en zorgt u ervoor dat u vaker contact heeft met (potentiële) klanten.

Professionele uitstraling
Met een ITFS nummer krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. U laat namelijk zien dat u landelijk opereert. Daarnaast heeft een ITFS nummer ook per land een andere cijfercombinatie waardoor u ook een lokale indruk afgeeft.

Voordelen Lokaal nummer in het buitenland (INGEO)

Bellen tegen het lokale tarief
Met een INGEO nummer bellen uw bellers tegen het lokale tarief. Dit betekent dat ze betalen voor een nummer in hun land in plaats van een nummer in het buitenland. Ze zijn hierdoor voordeliger uit dan als ze naar een nummer in een ander land moeten bellen.

Lokale uitstraling
Met een INGEO nummer geeft u uw bedrijf een lokale uitstraling. Een INGEO nummer is namelijk gekoppeld aan een bepaald land of een bepaalde regio.

Wekt een vertrouwd gevoel
Door de lokale uitstraling die u afgeeft met een INGEO nummer wekt u een vertrouwd gevoel op bij de beller. De beller herkent het nummer namelijk en krijgt daardoor het gevoel dat uw bedrijf zich in zijn of haar land bevindt.

Voordelen Internationaal betaalnummer (Premium Rate)

Inkomsten genereren met uw telefoonservice
Met een Premium Rate nummer kunt u geld verdienen met uw telefoonservice. De beller betaald namelijk een bepaald bedrag wanneer hij of zij uw nummer belt. U bepaalt zelf hoeveel de beller betaald.

Professionele uitstraling
Met een Premium Rate zorgt u voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf. U bent hierdoor namelijk landelijk beschikbaar op één telefoonnummer. Daarbij staat een Premium Rate nummer een stuk professioneler op uw website dan een 06-nummer.

Waarom Message To The Moon?

Snelle levering 

Message To The Moon heeft een grote voorraad aan internationale nummers. Als u één van de nummers uit de voorraad kiest, wordt deze binnen één werkdag doorverbonden naar uw huidige telefoonnummer. Message To The Moon zorgt ervoor dat uw telefooncentrale binnen één dag ingeregeld is. Zo kunt u snel aan de slag.

Online telefooncentrale 

Bij Message To The Moon krijgt u met uw internationale nummer altijd toegang tot uw eigen online telefooncentrale. Hiermee kunt u uw nummer volledig naar uw wensen inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuzemenu instellen of via een voicemail laten weten wanneer u op uw nummer te bereiken bent

Een internationaal nummer op maat?

Pakketten

UIFN

45per land
 • Internationale uitstraling
 • In elk land bereikbaar op één nummer
 • Dekking meeste landen in de wereld
 • Nummer format 00800-x

ITFS

45per land
 • Lokale uitstraling

 • In elk land bereikbaar op een lokaal nummer
 • Dekking in bijna alle landen van de wereld
 • Landelijk bekend als gratis nummer

INGEO

25per land
 • Landelijke uitstraling

 • Geografisch nummer in het land naar keuze
 • Beller belt tegen lokale tarieven
 • Veel verschillende nummerreeksen

Premium Rate

45per land
 • Lokale uitstraling

 • Bellers betalen een vergoeding
 • Verschillende nummers per land
 • Veel verschillende nummerreeksen

Bestellen

Internationaal Nummer Bestellen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw internationale nummer uitbreiden met onze extra opties.

Uw bestelling

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.